2777
2789

سلام 

قبل از هرچیزی ببخشید یکم طولانی شد 

( بهتر از قطره چکونیه دیگه ) 🙃 

بچه ها من سه ساله که وارد خانواده همسرم شدم . سال اول تولد مادرشوهرم یه جفت بوت و چند قلم لوازم آرایشی خریدم براش و مامانم هم براش یه تیشرت و یه روسری خرید . سال دوم یه کیف چرم و یه ادکلن خریدم و سال سوم هم ، یه کت خیلی خوشگل براش خریدم . برای پدرشوهرم هم سال اول یه پیرهن ، سال دوم یه جفت کفش و سال سوم با اینکه یه شهر دیگه بودم ولی به شوهرم گفتم بره حتماً یه چیزی بخره کادو بده . حالا اونا برای من سال اول مادرشوهرم فقط یه تاپ از مغازه خودش برداشت آورد و گفت از طرف من و شوهرم ( یعنی پدرشوهرم ) 🫤 سال دوم هیچی ندادن و سال سوم هم مادرشوهر و پدرشوهرم نفری یه اسکناس پنجاه هزار تومنی دست گرفته بودن آورده بودن که از هیچی بهتر بود . حالا امسال ، شب تولد من ، مامانم و بابام اینا تازه از مسافرت اومده بودن و نتونستن بیان تولد ولی از قبل جلو جلو کادوشونو داده بودن ، چون امسال دست و بالمون یکم خالی بود بابام یه ست کامل لباس زمستونه برام خریده بود که هر تکه لباسش ، به خدا زیر یه تومن نبود . بعد من یه کوچولو کیک دادم به شوهرم برده برا مامانم اینا ، مادرشوهرم ناراحت شده بود که چرا کیک بردی براشون و بعدش هم دراومد گفت شما شب تولد من که شام درست کردید خودتون هم خوردید 😳 واقعاً امسال نمیدونم برای تولدش چیکار کنم دیگه ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتماد به سقف مادرشوهرت منو کشته

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

این چرخه ی کادو دادن و اشغال پس گرفتن رو قطع کن راحت شی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

وقتی به یسریا بیشتر از حدشون بها بدی نتیجش میشه این 

محبت ترو بنا بر وظیفه برداشت میکنن 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

مشکل خودتی اگ بت ازاول احترام نزاشته پ نباید چیزی میخریدی یسال خربدی دیدی چیزخوب نخریده سال بعد نمیخ ...

خب هی با خودم میگفتم شاید بیشتر نداشتن و من خوب باشم و از این حرفا