سلام
قبل از هرچیزی ببخشید یکم طولانی شد
( بهتر از قطره چکونیه دیگه ) 🙃
بچه ها من سه ساله که وارد خانواده همسرم شدم . سال اول تولد مادرشوهرم یه جفت بوت و چند قلم لوازم آرایشی خریدم براش و مامانم هم براش یه تیشرت و یه روسری خرید . سال دوم یه کیف چرم و یه ادکلن خریدم و سال سوم هم ، یه کت خیلی خوشگل براش خریدم . برای پدرشوهرم هم سال اول یه پیرهن ، سال دوم یه جفت کفش و سال سوم با اینکه یه شهر دیگه بودم ولی به شوهرم گفتم بره حتماً یه چیزی بخره کادو بده . حالا اونا برای من سال اول مادرشوهرم فقط یه تاپ از مغازه خودش برداشت آورد و گفت از طرف من و شوهرم ( یعنی پدرشوهرم ) 🫤 سال دوم هیچی ندادن و سال سوم هم مادرشوهر و پدرشوهرم نفری یه اسکناس پنجاه هزار تومنی دست گرفته بودن آورده بودن که از هیچی بهتر بود . حالا امسال ، شب تولد من ، مامانم و بابام اینا تازه از مسافرت اومده بودن و نتونستن بیان تولد ولی از قبل جلو جلو کادوشونو داده بودن ، چون امسال دست و بالمون یکم خالی بود بابام یه ست کامل لباس زمستونه برام خریده بود که هر تکه لباسش ، به خدا زیر یه تومن نبود . بعد من یه کوچولو کیک دادم به شوهرم برده برا مامانم اینا ، مادرشوهرم ناراحت شده بود که چرا کیک بردی براشون و بعدش هم دراومد گفت شما شب تولد من که شام درست کردید خودتون هم خوردید 😳 واقعاً امسال نمیدونم برای تولدش چیکار کنم دیگه ...