2777
2789

حدود یک ماه پیش مادرشوهرم زنگ میزنه به پدر و مادر من و شروع میکنه از من شکایت های بیجا کردن (تهمت های بی احترامی و غیره) حدود یک ساعت با پدر و مادر من دعوا میکنه که البته همه ی حرفاش بی ربط بود و همسرم ازم عذرخواهی کرد بابت این حرفا

(مادر شوهرم اهل حرف زدن مستقیم با من نیست و هیچوقت مشکلش رو با خود من حل نمیکنه و مدام پشت سر من به شوهرم حرف میزنه این بار هم ک دیگه رفته سراغ خانواده م ک بشدت ناراحتشون کرده و یک معررت خواهی کوچیک هم نکرده)

من واقعا تا الان ذره ای بدی در حقشون نکردم و واقعا از ته دلم مثل خانواده خودم باهاشون رفتار کردم اما مورد اتهام بی احترامی نسبت به اقوام دور مادر شوهرم شدم، از اون روز کاملا باهاشون قطع ارتباط کردم و حتی ازش نپرسیدم چرا این حرفارو زده

الان پدرشوهرم ب شوهرم اصرار دارن ک اشتی کنیم ولی من دلیلی نمیبینم این اتفاق بیوفته چون بنظرم متوجه اشتباهشون نشدن و صرفا میخوان روابط به حالت قبلی برگرده خیالشون راحت بشه ک من همیشه در خدمتشون هستم و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده

حالا امشب میخوان بیان خونه مون و شوهرم بهم گفت اگر دوست نداری باشی میتونی بری خونه پدر و مادرت

بنظرتون من چیکارکنم؟ بمونم یا برم؟

من بودم به احترام همسرم که درک و شعور داره میموندم و سر سنگین رفتار میکردم

همینکه خودش میاد خونت یعنی معذرت خواهی غیرمستقیم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار مادرشوهرت خیلی زشت بوده 

خب اگ باهات مشکل داره بیاد مستقیم ب خودت بگه دیگه چرا پای پدر و مادرتو میکشه وسط 

اومدن خونتون خیلی سر سنگین باش بذار بفهمه کارش اشتباه بوده دور بر نداره 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

من بودم به احترام همسرم که درک و شعور داره میموندم و سر سنگین رفتار میکردم همینکه خودش میاد خونت یع ...

به این موضوع فکرکردم ولی پدرشوهرم اصرار داره بیان ن مادرشوهرم ک احساس کنم میخواد معذرت خواهی کنه، پدر شوهرم میخواد بیاد سر همه غر بزنه ک این چ وضعیته راه انداختین در صورتی که من اصلا خبر نداشتم این حرفا و فقط از دهن  بقیه شنیدم چه حرفایی راجع بم زدن

به این موضوع فکرکردم ولی پدرشوهرم اصرار داره بیان ن مادرشوهرم ک احساس کنم میخواد معذرت خواهی کنه، پد ...

بلاخره همینکه بیاد خونت یعنی معذرت خواهی چه به خواست خودش باشه چه نباشه

پدرشوهرتم هرچی گفت اینجور که مشخصه همسرت جواب میده و هواتو داره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اشتی نکن بزار شرش کنده شه

منم احساس میکنم با اشتی کردن فقط خودمو اماده میکنم ک این اتفاق دوباره تکرار بشه بعدا چون بسیار ادم پر توقعی هستن مثلا توقع دارن هر شب بریم بهشون سر بزنیم اگر دو روز نریم روز سوم با طلب کاری تمام میگن چرا نمیاین و ب همسرم عذاب وجدان میدن

بلاخره همینکه بیاد خونت یعنی معذرت خواهی چه به خواست خودش باشه چه نباشه پدرشوهرتم هرچی گفت اینجور ک ...

همسرم جواب نمیده متاسفانه کلا دوست داره همیشه فرد مثبت جمع باشه

همسرم جواب نمیده متاسفانه کلا دوست داره همیشه فرد مثبت جمع باشه

پس اینجوری سخت میشه 

اگه قرار باشه پدرشوهرت حرف بزنه باید جوابم بشنوه

کار مادرشوهرت خیلی زشت بوده  خب اگ باهات مشکل داره بیاد مستقیم ب خودت بگه دیگه چرا پای پدر و م ...

😔 خیلی رفتار زشتیه واقعا شوهرم هرسزی میره خونشون کوچکترین حرف و حرکت منو میزنن تو سرش

پس اینجوری سخت میشه  اگه قرار باشه پدرشوهرت حرف بزنه باید جوابم بشنوه

واقعا حوصله توجیه کردن و بازکردن حرفهای گذشته رو ندارم شخصیت من طوری نیست بشینم از کسی ک سر سفره ش نون خوردم گله کنم واقعا نمیدونم چیکارشون کنم