2777
2789
عنوان

جاری حسودم تو موز دوغ ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باور کردم  موزهای توی یخچال چند ترابایت بود؟ اصلا دو گیگ می شد؟

موزها نرسیده بودند و سبز رنگ 

برای همین سنگین تر شد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

واقعا این کار رو کردم که در آبجوش میگذارند صدای هیاهو و به اون خانومی که قبل شما هم نیست مبارکه  ...

ببخشید اگه بگم بازم متوجه نشدم چی میگی اشکال نداره؟؟؟

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
موزها نرسیده بودند و سبز رنگ  برای همین سنگین تر شد

راست میگی 

جرم با رنگ رابطه زیادی مستقیم داره 

اتوبان همت جرمش از موزهای دوترابایتی بیشتره 

باید حلوا رو با برنج بپزیم تا مشکلات حل بشه 

خدا خفت نکنه چقدر خندیدم 

شکرت خدا یکی دیگه خندید😄

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

راست میگی  جرم با رنگ رابطه زیادی مستقیم داره  اتوبان همت جرمش از موزهای دوترابایتی بیشت ...

برای همین هستش که چاله های صورت را با لیزر co2پر میکنن تا اتوبان همت صاف تر بشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

قضیه همون که زنگ زده به پلیس سفارش پیتزا میده😁

اون دیگه عنش درومده

یکی نیس به اون گرونگانگیره بگه خو منگل گوشیو بگیر ببیت ۴ ساعته با کی زر میزنه زنه

یا خودت سفارش بده جلبک🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

لطفا اگه فهمیدید چی به چیه منم خبر کنید

خبری نیس والا

اون دیگه عنش درومده یکی نیس به اون گرونگانگیره بگه خو منگل گوشیو بگیر ببیت ۴ ساعته با کی زر میزنه ز ...

گروگان مگه گرفته بودنش حس کردم یه جا گیره 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
برای همین هستش که چاله های صورت را با لیزر co2پر میکنن تا اتوبان همت صاف تر بشه 

اع شماهم؟!!!!

لامپ زردا برا معده خوب نیستا