2777
2789

دوست من یه خاستگار داره که همکلاسی هستن و با هم در ارتباط هستن برای آشنایی پسره هم هم شغل خیلی خوب داره هم فرد معقولیه از لحاظ کاری و اجتماعی   دختره هم  دلش باهاشه   ولی امروز دوستم بهم گفت گیج شدم  وقتی تلفنی حرف میزنیم یا حضوری حرف میزنیم  کل تایم میخندم و بهم خوش میگذره و مشکلی نداریم اما همین که میایم چت کنیم کل تایم چت دعوا میکنیم  یعنی اون دعوا میکنه من فقط دارم توضیح میدم حرفاشم یادش نمیمونه میگه نه من فلان حرف رو نزدم و عصبی میشه که چرا حرف تو دهنم میزاری    به نظر شما  این نرماله؟ حضوری و تلفنی عالی باشی چت یه ادم عصبیه حق به جانت؟

چت اخه لحن و بیان طرف مشخص نیس باعث سو تفاهم میشه برای همون اون همه شکلک و .. اومده ممکن خانوم یه م ...

بار اخر اومده دعوا که چرا رفتی رابطه ما رو به همه جوری گفتی که من بشم ادم بده که دوستت(همکلاسیش)چپ چپ نگام کنه    در حالی دوست من حرفی به کسی نزد اصلاا     قبلا میگفت چون خانواده ات باهام مخالف هستن سرد شدم حالا گیر داده به نگاه بقیه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.