2777
2789
عنوان

خرید خونه یا کرایه خونه

256 بازدید | 24 پست

سلام. دوست صمیمیم نزدیک عروسیشه‌. از من خواست براش تاپیک بذارم. 

شوهرش میخواد خونه بخره ولی پولش نمیرسه خونه با امکانات بالا و اینا بخره. خونه ای که میخواد بخره بخاری باید بذاره. 

رادیات و پکیج نداره. 

دوستم میگه حاضرم برم خونه مستاجری ولی با اماکانت بالا و بزرگ تا اینکه خونه کوچیک و بدون پکیج بخرن

نظر شما چیه دوستان؟ 

دختر تابستونی 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا که پکیج نبود مردم با بخاری زندگی ها نکردند 

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بگو انقد ک وسایل و تجهیزات خونه برات مهمه باید بدونی ک تو هر بار جابجایی کلی از وسایلات به فاک میرن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خونه بخره بهتره هرسال پولش بی ارزش میشه یکی دوسال باامکانات کم زندگی کنه بعد ی وام بگیره یا پس انداز کنه خونشو بفروشه ی بزرگ خوب بخره هرسال پول بی ارزش میشه و گذاشتن پول برا رهن خونه یا گذاشتن بانک اشتباه بزرگیه حداقل خونه بخره خیالش راحت بی ارزش نمیشه و هرسال گرونتر میشه

خیلی پکیج و شوفاژ براش مهمه برای همین خونه بزارند

والا چیز خاصی نیست که

نمیخواد جکوزی و استخر بزاره که یه پکیج کلش با ۵۰ میلیون میشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏