2777
2789
عنوان

سلام چیکار میکنین در چه حالین🩵

118 بازدید | 28 پست

امروز روز استراحتمه از فردا دوباره دانشگاه و کار😂

ساعت ۷ پاشدم صبحونه درست کردم رفتم کتابخونه خوردم تا ۱۰ هم درس خوندم ۱۰ و نیم رفتم سالن ناخنامو درست کردم مستقیم رفتم بازار چون مامانم اینا رفته بودن برای دخترخالم جهیزیه بخرن😂

عصر دوتا کلاس دارم باید زبان هم بخونم برم جزوه هامو پرینت بگیرم وسایل ماکتمم بگیرم شب هم خالم اینارو ببرم ایران مال 

شما چه خبر؟

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره

رو کاناپه لش کردم همسرم از قرار بیاد بریم خونه مامانم اینا شام 🥰

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو کاناپه لش کردم همسرم از قرار بیاد بریم خونه مامانم اینا شام 🥰

ناهار دیگه😂

فردا ارائه دارم ولی حال ندارم  

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
فردا ارائه دارم ولی حال ندارم    

استرس هم داری یا ریلکس تر از این حرفایی😂

حالم خوب نیس  ولی احتمالا ماه بعد بریم قم و مشهد

میرین سفر حالتون خوب میشه🩵

یه لکچر زبان امادخ با فیلم و عکس میخام 😑حوصله ندارم خودم بگردم

صداتونو ندارم😂