2777
2789
عنوان

ماشین سنگین

246 بازدید | 9 پست

سلام 

خانوما کسی شغل همسرش رانندگی ماشین سنگین هس

درامدش خوبه بنظرتون میصرفه بخریم

اگه کسی داره خواهش میکنم راهنمایی کنین چون خونه گذاشتیم بفروشیم باپولش یه داف یا اسکانیا بخریم نمیخوام ضرر کنیم خونمونم از دست بره

🥰🥰🥰

بله پدرشوهرم 

ترانزیت داره 

خوبه 

اما کارش همش باچکه 

واینکه ی تصادف خدایی نکرده مساوی باکلی ضرر

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
بله پدرشوهرم  ترانزیت داره  خوبه  اما کارش همش باچکه  واینکه ی تصادف خدایی ن ...

درسته ایناهم درنظر گرفتیم فقط درامد خوبی داشته باشه کافیه

ممونم بابت راهنمایتون🙏🙏🙏

🥰🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از من به تو نصیحت  ماشین پول خونه رو درمیاره ولی خونه پول ماشینو نه حالا دیگه خود دانی

برادرشوهرمم میگه چون خودش ماشین داره البته اون بار کلا خارج میزنه یونان ارمنستان اینا براهمین میگه بخر یه دامد داشته باشی

🥰🥰🥰

ببین خیلی شغل سخته خیلی شبوروز نمیشناسه 

شما الان شغل همسرتون چیه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

دیگه بایدفکراشوکنه بایدباسختیهاش جنگید 

اون ماشین‌ها که میگیدقیمتششون چنده

ی رنومدل بالا بگیرید