2777
2789
عنوان

بچه ها مشکل برایم پیش آمده

231 بازدید | 11 پست

سلام من میخوام ی خونه اجاره کنم قرارداد به نام دوستم هست 

بهم گفته با قرارداد اون برم اونجا زندگی کنم بدون اینکه به مالک بگه و این کار جرمه 

دوستم یخورده بچس 

میخواستم ببینم من چجوری بهش بگم قرارداد رو به اسم من بکنه 

فرض کنید از ی بچه میخواین عروسکشو بگیرین 

شما با همچین آدمی چجوری صحبت میکنید ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با صاحب خونه مشورت کن ، راضی بود بشین

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

کار درستی نیست 

به دو علت

وقتی پول پیش دوستتون پرداخت کرده چرا باید قرار داد و پول پیش به نام شما کنه؟! این روزا اعتماد کمرنگ شده از بس سواستفاده زیاد شده در جامعه.

- به صاحبخانه دروغ گفتن کار درستی نیست! صاحبخانه متوجه بشه مطمینا ناراحت میشه.

و میتونه شاکی بشه.

ولی میتونید به صاحبخانه گفته بشه اجاره نامه به نام ..... هست و ایشون میخواهند شخص دیگه ساکن شود در منزل.

کار درستی نیست  به دو علت وقتی پول پیش دوستتون پرداخت کرده چرا باید قرار داد و پول پیش به نام ...

من میخوام بگم قرارداد خودشو فسخ کنه من قرارداد بنویسم

فقط نمیدونم اینو چجوری بگم