2777
2789

من الان سه هفته اس درگیر یه درد و سوزشی تو وازنم بودم بعد متوجه یه زخم تاول مانند شدم رفتم دکتر گفت تبخال تناسلی و آزمایش زگیل نوشت دوتومن دادم ازمایش و منفی شد حالا رفتم ج ک نشون دادم معاینه کرد میگه تبخالم نداری کیست ک مشکلی نداره درمانم نمیخواد به نظرتون   چکار کنم با شوهرمم سر این جریان سه هفته اس دعوا و جنگ داریم الان بهم میگه دیدی تهمت زدی خداازت نگذره چکار کنم من مقصرم ؟؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت بگو دکتر مقصر بوده خب    

هر مشکلی در اون ناحیه از شوهر است ، عذاب وجدان نداشته باش 🤣

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

خوب قبل جواب آزمایش چرا تهمت زدی آخه . خیلی بده تهمت

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.