2777
2789

رنگ

گستره مشتری‌های رنگ بیشتره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مژه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
درامدش چطوره  سخت نیست میتونم ینی؟

من آرایشگر نیستم ولی میدونم درآمدش اگه عالی هم نباشه بد هم نیست مخصوصا اگه خودت سالن داشته باشی درصد سالن رو ندی

سختیش هم دیگه باید دکلره و ترکیب رنگ‌ها رو خیلی خیلی حرفه‌ای بلد باشی یه سری ترفندهای دیگه‌اش هست اونا رو هم حرفه‌ای بلد باشی حله

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تتو بدن هم درآمدش خوبه اگه جایی زندگی میکنی که تابو نیست

دوستم یه مدل زد رو دست طرف کلمه صبر رو با اندازه متوسط شاید نسبتا بزرگ زده بود ازش ۵۰۰ گرفته بود

مژه رو با سرمایه کمتری نسبت به بقیه میشه شروع کرد

اونم خوبه ولی حس میکنم گستره مشتری‌هاش کمتر باشه مثلا نسبت به رنگ

ولی خب اونم درآمدش بد نیست

ولی روی چشم مشتری داری کار میکنی حتما از با کیفیت بودن موادت مطمئن شو بهترین مواد رو بگیر که مشکلی پیش نیاد

البته واسه همه همینه واسه رنگ و تتو هم همینه باید بهترین مواد رو داشته باشی مشتری آسیب نبینه پوست یا موهاش یا چشمش و...

اخه سختی کار  مشتری جمع گردن و اینا

همه‌ی لاین‌ها آرایشگری سختی مشتری جمع کردن رو داره

فکر نکن الان مثلا بری مژه راحت مشتری داری

مخصوصا اگه بدونن تازه کاری ممکنه منصرف شن

همه‌ی لاین‌ها آرایشگری سختی مشتری جمع کردن رو داره فکر نکن الان مثلا بری مژه راحت مشتری داری مخصوص ...

اخه ده سال پیش رفتم ناخن نتونستم جمع کنم

پیارسالم پیش خواهرشوهرم رفتم دوره میکاپ ناقص ول کردم کارش بد بود 

اخه ده سال پیش رفتم ناخن نتونستم جمع کنم پیارسالم پیش خواهرشوهرم رفتم دوره میکاپ ناقص ول کردم کارش ...

بازم هرلاینی بری همینه باید بلد باشی مشتری جذب کنی تبلیغات و بازاریابی خوبی داشته باشی از الان بهش فکر کن