2777
2789
مشاور برند محصول تراست هستی؟ فکر کردم مشاور پوست و مویی

بنده هم اسکین کرهسم هم مشاورفروش برندتراست ک مشاوره تخصصی پوست و مو میدم

منظورتون فک کنم متخصص پوست😁

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده هم اسکین کرهسم هم مشاورفروش برندتراست ک مشاوره تخصصی پوست و مو میدم منظورتون فک کنم متخصص پوست ...

عزیزم من ازطرف یکی بهم پیشنهاد شده که مشاورمحصولات تراست بشم اونوقت خودم یه مدتی مشاور محصولات نفیس بودم اولاازکیفیت محصولاتش ناراضی بودم وبعد هی جلسات مکررواینکه وقتی واردکارشدم اجباربودم به خریدوهرماه خریدکردن بخاطرهمین انصراف دادم میخواستم وجداناا وبه خداراستشوبهم بگی این چه جوریه وفرقش بانفیس چیه واینم شرایطش اینجوریه

عزیزم من ازطرف یکی بهم پیشنهاد شده که مشاورمحصولات تراست بشم اونوقت خودم یه مدتی مشاور محصولات ...

شرایط ورود به شرکت تراست فقط ثبت نام درسایت هست.نیازبه هیچ سرمایه اولیه نیست

تمام آموزشهای به صورت مجازی داخل سایته.

باخرید مبلغ ۱۰۰هزارتومان کدتون فعال میشه.

اصلا خریداجباری وجود نداره.

اگر چندماه هم خرید نزنین کدلغو نمیشه.

سود هرمحصول به صورت ۲۰درصد تخفیف روی قیمت جلد ازفاکتور کم میشه و۳۸درصد پورسانت آخرهر ماه به کارت مشاور واریز میشه

محصولات تاییدیه از دانشگاه لوزان سوئیس دارن وتمام مواداولیه اروپاییه که توسط شرکت مهلران باسابقه ۱۰۰سال تولید درایران درحال تولید هست وصفرتاصدش برعهده این شرکت هست که ۳۸برند تولید داروخانه ای رابرعهده داره

اگ مایلین شمارتونو بدین توتلگرام باویس کامل توضیح داده شه🌹

...