2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

425 بازدید | 56 پست

سلام.ی سوال داشتم اینکه مشاورم میگه با شروع صفر نمیتونی برسونی ب کنکور اردیبهشت؛چون من پایم صفر و الان ۲۱ سالمه چن سال یه از درس دور بودم بخاطر یسری مشکلات. بنظرتون از دی ماه شروع کنم از صفر میرسونم؟روزی چن ساعت بخونم؟

اونقدری استرس دارم چون من این قبولیو خیلی خیلی نیاز دارم. و باتوجه ب اینکه ۲۱ سالمه از سال بعد دیگ نمیتونم‌کنکور فرهنگیان بدم و اینکه سال بعد معدل سال یازدهمم اضافه میشه ک من ۱۵ گرفتم.ولی امسال دوازدهمو میخام ترمیم کنم خلاصه ک امسال فرصت اخرمه بخاطر همین خیلی استرس دارم.

خاهش میکنم اگه تجربه دارین از دوستا آشناها خودتون ب من بگین🙏🙏

میتووونی

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از همین الان شروع کن 

هیچ کاری غیر ممکن نیس ولی باید سخت تلاش کنی 

اینکه بیای از اینو اون بپرسی ک من میرسم به اون چیزی ک میخام فایده ای نداره چون الکی داری وقت تلف میکنی و به هیچ نتیجه ایم نمیرسی 

تا اردیبهشت روزی ۱۰ الی ۱۲ ساعت باید بتونی 

میدونم سخته ولی نتیجه بعدش قشنگه 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

عشقم سن ورود ب فرهنگیان شده ۲۲ چجوری سال دیگه نمیشه کنکور داد؟!

من شهریور ماه میرم ۲۲ سال بعد دیدی ک امسال گفتن از مهر ۸۰ ب بعد میتونن بیان.من متولد ۸۱م. از سال بعدم میگن از مهر ۸۱ دیگه ک‌من شهریوریم نمیشه

من انسانیم معدل کلم ۱۴ونیم.ولی کتبی نهایی ۱۰ ک میخام ترمیم کنم

انسانی میرسه ۴ ماه به شرط اینکه تمام مجازیتو حذف کنی وشروع کنی ساعت مطالعتم ۱۰ ساعت برسه نهایتا تا دوهفته بعد شروع..منابع تکی بکارت نمیان منابع جامع رو استفاده کن...همه چیزو حذف کن بجز درس..این پیامو آذرم دادی..شروع سخت ترین مرحله ی یک کاره وانگیزه بالا میخاد نباید به گذشته ومشکلات وناامیدی فکر کنی‌..ترمیمم خوشبختانه بعد کنکوره می تونی..‌

مرد
چرا نتونی؟ واسه تجربیم از الان میشه چه برسه به فرهنگیان

واقعا اخه من پایم صفره خیلی میگن غیر ممکنه با چن سال دوری از درس.حتی مشاورم برگشت اینو گفت من امیدمو از دس دادم گفتم خب اونی ک چن سال درس خونده صدرصد یچیزی میدونه ک میگه.

واقعا اخه من پایم صفره خیلی میگن غیر ممکنه با چن سال دوری از درس.حتی مشاورم برگشت اینو گفت من امیدمو ...

نه عزیزم غیر ممکن نیس

منم اگه میگم میشه تجربشو دارم که اینو میگم بهت بخون ایشالا قبول شی

انسانی میرسه ۴ ماه به شرط اینکه تمام مجازیتو حذف کنی وشروع کنی ساعت مطالعتم ۱۰ ساعت برسه نهایتا تا د ...

منابع جامعه منظورت اینا مثلا جامع شناسی کنکور؟درسته؟

من همه کتابام جامع هست تکی نخریدم

اره از فردا با قدرت شرو میکنم.

من آذر میخاسم شروع کنم رفتم مشاور گرفتم وقتی اینو گفت دیگ‌هیجی نخوندم بعد امروز گفتم شاید ی امیدی باشه شاید مشاور اشتبا میکنه