2777
2789
عنوان

حاملگی تو نبود همسر سخته ؟

358 بازدید | 16 پست

همسرم کارش تهرانه ، و ما سه ساعت باهاش فاصله داریم و سال بعد تیر ماه انتقالی میاد برامون و منم باهاش میرم یه شهر جدید ، به خاطر تنبلی تخمدان قصد حاملگی داشتم ، ولی میترسم سخت باشه بدون همسر دوران حاملگی رو بگذرونم ، از طرفی خوبیش اینه پیش خانواده هستم و اگه سال بعد حامله باشم ، فقط خودم هستم و همسرم نوشهر غریب در ضمن شاغل هم هستم ، شما جای من باشین چیکار میکنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با خوانواده شوهرم زندگی میکنم بدون مادر شوهرم و شوهرم خیلی سخته مخصوصا شوهرم که خیلی کمکم میکنه بیشتر بخاطر اینه که چندسال بچه دارنشدیم 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍

توی همین مملکت و حتی در طول تاریخ ، زنهایی بودند و هستند که هم حامله بودن هم چند تا بچه ی قد و نیم قد داشتن و شوهرشون توی جبهه در حال جنگ بود.. 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
برای من سخت بود خیلی دلتنگش میشدم گریه میکردم بعد زایمانم چند روزی نسبتا خوب بودم تا دخترم زردی گرفت ...

البته من با خانواده خودم زندگی میکردم بعد زایمانم مامانم کمکم میکرد تنهایی بدون کمک دست خیلی سخته 

نگران نباس عزیزم تو دوران بارداری عموما خانم ها نسبت به همسراشون ویار پیدا میکنن دوستودارن کمتر ببینننش ، از همچین فرصت مناسبی حداکثر استفاده رو ببر 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

منم تنبلی دارم حامله نمیشم

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

الان راحتتری اومد ویار داشتی حداقل خانوادت کنارتن شوهر که خسته وکوفته نمیاد کارخونه بکنه بعدش تا بخواین برین شهر جدید هم بچت به دنیا میا شاید ۳یا۴ماهه بشه روزای سختت میگذره کنار خانوادت