صبح جمعه است اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان دعا کنیم بعدشم برای حال دل همدیگه و حاجت روا شدن همه حاجت مندا دعا کنیم و برای من(خواهر کوچیکتونم) دعا کنید تا اخر همین سال یه بخت خوب نصیبم بشه و ازدواج با ادم خوب نصیبم بشه🥺❤
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
دعا کنید به خواسته قلبیم برسم و کار مورد علاقم که از بچگی دوس داشتم و موفق بشم
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
انشاالله استارتر حاجت روا بشی فاطمه الزهرا ضامن دعات بشه و همچنین همه ی اعضای گروه حاجت روا بشن
لطفا برا من هم دعا کن ک خدا کمکمون کنه
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)