2777
2789

صبح جمعه است اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان دعا کنیم بعدشم برای حال دل همدیگه و حاجت روا شدن همه حاجت مندا دعا کنیم و برای من(خواهر کوچیکتونم) دعا کنید تا اخر همین سال یه بخت خوب نصیبم بشه و ازدواج با ادم خوب نصیبم بشه🥺❤

منم براتون دعا میکنم ❤🌷

حقیقتا مداحیامو بیشتر از آدما دوست دارم(:🫀

ایشالا هرچی به خیر و صلاحته همون بشه برات

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزم ، خدا یه بخت خوب و سفید نصیبت کنه🤲🤲

عاقبت بخیر بشی انشالله🤲🤲

واسه مادر شدن منم دعا کن عزیزم🥺

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

💚اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💚

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

انشالله عزیزم ، خدا یه بخت خوب و سفید نصیبت کنه🤲🤲 عاقبت بخیر بشی انشالله🤲🤲 واسه مادر شدن منم د ...

ان شالله 🥺عزیزم به حق علی اصغر امام حسین همه کسایی که منتظر بچه هستن دامنشون سبز بشه دل شماهم شاد بشه 🥺❤

برای شفام دعاکنین. ممنونم.  ایشالا شما هم حاجتتون براورده شه.صلوات میفرستم براتون

ان شالله حاجت روا بشین ❤🥺

سه تا حمد شفا میخونم براتون به حق بیمار کربلا شفاتون رو حضرت زینب بده ان شالله🥺❤

براتون سه تا حمد میخونم 

دعا کنید به خواسته قلبیم برسم و کار مورد علاقم که از بچگی دوس  داشتم و موفق بشم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

اللهم عجل لولیک فرج 🌺❤️

بحق حضرت زینب 

انشاالله استارتر حاجت روا بشی فاطمه الزهرا ضامن دعات بشه و همچنین همه ی اعضای گروه حاجت روا بشن 

لطفا برا من هم دعا کن ک خدا کمکمون کنه 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

[QUOTE=320967775]ان شالله 🥺عزیزم به حق علی اصغر امام حسین همه کسایی که منتظر بچه هستن دامنشون سبز بشه دل شماهم شاد ب ...[/QUOTE

انشالله عزیزم🤲🥺

خیر ببینی حاجت روا بشی انشالله💚

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)