2777
2789

من دو روزه که واکسن شش ماهگیشو زدم وشماره ۲ شیر خشکو شروع کردم ولی  تو این دو روز با عرض معذرت بیشتر پی پی کرده شما هم اینجور بود؟ 

درصورتی که قبلا یک روز در میون یا کمتر بود

بچه منم از ۵ ماهگی شیرم و ول کرد و فقط شیرخشک میخوره. واز همون موقع بیشتر پیف میکنه

لابد شماره ۲ یه مقدار سنگینتره که خب طبیعیه. وبه خاطر همین بیشتر پیف میکنه

تازه واکسن هم زده یه مقدار بدنش بهم ریختست.

نگران نباش چیزی نیست

بچه منم از ۵ ماهگی شیرم و ول کرد و فقط شیرخشک میخوره. واز همون موقع بیشتر پیف میکنه لابد شماره ۲ یه ...

کمتر شیر میخوره انگار به این جدیده عادت نداره 

الان نی نی شما چند ماهشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمتر شیر میخوره انگار به این جدیده عادت نداره  الان نی نی شما چند ماهشه؟

هفت ماهشه و روزی ۳ وگاهی۴ بار شکمش کار میکنه.

عزیزم غذای کمکی هم شروع کردی؟ اینم باعث میشه شکمش بیشتر کار کنه

در صورتی که بچه بی حال باشه جای نگرانی داره ولی اگر سرحاله یعنی همه چیز خوبه

هفت ماهشه و روزی ۳ وگاهی۴ بار شکمش کار میکنه. عزیزم غذای کمکی هم شروع کردی؟ اینم باعث میشه شکمش بیش ...

اره غذای کمکی رو سه هفتس شروع کردم بیحال نیست ولی شیر کم میخوره شما نی نیتون روزی چند سیسی میخوره؟ یا هر چند ساعت چه مقداری میخوره؟

ببخشید میپرسم چون نگرانشم

اره غذای کمکی رو سه هفتس شروع کردم بیحال نیست ولی شیر کم میخوره شما نی نیتون روزی چند سیسی میخوره؟ ی ...

نه عزیزم بپرس خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

بچه منم گاهی روزا خیلی شیر میخوره وبعضی وقتا کمتر

مثلا دیروز هر ۲_۳ ساعت ۳تا درست کردم خورد.

روز قبلش کل روز سه بار ۴تا درست کردم بزور خورد. ولی شکمش خوب کار میکنه

بنظرم چون تازه واکسن زده الان عادتش تغییر کرده. بچه من بعد واکسن ۶ ماهگی تا ۴ روز تب میکرد

نه عزیزم بپرس خوشحال میشم بتونم کمکت کنم بچه منم گاهی روزا خیلی شیر میخوره وبعضی وقتا کمتر مثلا دی ...

پسر من تا قبل از این خوب میخورد شیر رو الان اول غذا میدم بعد شیر کم میخوره گمونم باید برعکسش کنم و اینکه وزنش تا الان خوب بوده میترسم بیاد پایین وزنش شما اول شیر میدی بعد غذای کمکی؟

پسر من تا قبل از این خوب میخورد شیر رو الان اول غذا میدم بعد شیر کم میخوره گمونم باید برعکسش کنم و ا ...

نه منم زمانی که بخوام بهش غذا بدم  اول غذا میدم بعداز غذا بهش شیر میدم ۳ تا درست میکنم

وزنش هم خوبه شش ماهگی ۸۵۰۰ بود

نه منم زمانی که بخوام بهش غذا بدم  اول غذا میدم بعداز غذا بهش شیر میدم ۳ تا درست میکنم وزنش هم ...

منم ۸۷۰۰ بود 

من قبل از واکسن دو یا سه ساعتی ۴ پیمانه درست میکردم میخورد الان نمیخوره

منم ۸۷۰۰ بود  من قبل از واکسن دو یا سه ساعتی ۴ پیمانه درست میکردم میخورد الان نمیخوره

بچه منم بود این بخاطره اینه بازیگوش شدن. انگار حوصله نمیکنه تا اخرش بخوره

بخاطر همین من دیگه ۳ تا درست میکنم که گاهی همینم اضافه میاره

یه وقتایی میبینم شیطنتش بیشتره حتی ۲ تا درست میکنم

بچه منم بود این بخاطره اینه بازیگوش شدن. انگار حوصله نمیکنه تا اخرش بخوره بخاطر همین من دیگه ۳ تا د ...

آها ممنون حجم سوپ و حریره برای هر وعده چقدر باید باشه؟

صبحانه و ناهار و شام میدم بینشون هم وقتی خواهرش چیزی بخوره به کوچولومم میده مثل بیستکوییت یا میوه

منظورم حجمش هست مثلا صبحانه حریره میدین؟ چقدر میدین؟

فرنی رو چجور درست میکنین براش؟