2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر ولی احتمالش هم هست چیز خاصی نباشه یک بنده خدایی خون بالا میآورد با ترس و ارز رفته بود دکتر دکتر براش آزمایش نوشته بود  فهمید بارداری خون بالا آوردنش به خاطر بارداری بوده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

انقد بالا اوردی احتمالا مریت یکم زخمی شده ،برای کم شدن تهوع دمنوش زنجفیل و عسل بخور صبح ناشتا ، شب ه ...

دل و جیگر تو بارداری ممنوعه

زنجفیلم اوایل بارداری باعث سقط جنین میشه چون گرمیه باعث نرم سدن و انقباض رحم میشه

لایک نکن دوست عزیز !                                             

یه تیکه نون بزار بالای سرت صبحا قبل از اینکه از جات پاشی بخور و اینکه تهوع و استفراغ باید مدتشو طی ...

من فقط مدلم چند ساله ک دیر صبحونه بخورم بالا میارم الان مهمون دارم خوابن چجوری برم غذا بیارم بخورم 

دل و جیگر تو بارداری ممنوعه زنجفیلم اوایل بارداری باعث سقط جنین میشه چون گرمیه باعث نرم سدن و انقبا ...

هرچیزی کم اش مانعی نداره عزیزم

اون زنجبیل یا حتی زغفرونی ک میگن ب صورت دمنوش غلیظ و در مصرف بالاهست  

دل و جیگر تو بارداری ممنوعه زنجفیلم اوایل بارداری باعث سقط جنین میشه چون گرمیه باعث نرم سدن و انقبا ...

حرفا میزنی هااا نمیدونم این دکترا این چرت و پرت ها رو از کجا میارن شما هم باور میکنی نشر میدی ،اتفاقا خیلیم خوب خودم خوردم هیچیمم نشده زنجفیل هم اونقدر گرم نیست ک سقط کنه مقدارشم زیاد نیست زنجفیل برای تهوع خیلی خوبه و منع بارداری هم نداره 

حرفا میزنی هااا نمیدونم این دکترا این چرت و پرت ها رو از کجا میارن شما هم باور میکنی نشر میدی ،اتفاق ...

من خودم باردارمو دکترم این چیزارو اوایل بهم گفت 

خودمم سرچ کردم و از بزرگترا پرسیدم تایید کردن 

اومدم اینجا گفتم و اینکه هر بدنی با بدن فرق میکنه بارداری دوره ی حساسیه و احتیاط شرط عقله حالا اینکه شما چیزیت نشده دلیل نمیشه یکی دیگم هیچیش نشه باید محتاط بود 

لایک نکن دوست عزیز !