2777
2789
عنوان

رمالی.طلسم.سرکتاب

377 بازدید | 46 پست

سراغ اینجور چیزا نرید..نمیدونید بااین کار چ اتفاقات وحشتناکی براتون پیش میاد ک خودتونم متوجه نمیشید اصلا از کجا میخورین..ناخاسته دریچه ای از ورود اجنه و شیاطین کفار رو به زندگیتون باز میکنید.

از لباس و بچه وهمسر وزندگیتون اویزون میشن..واتفاقات بد براتون میفته..

یه فایل صوتی خیلی جالب دارم کامل توضیح داده اما بلد نیستم بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکتاب چرا

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

من اعتقادی ندارم.

صبح چهارقل و آیه الکرسی میخونم.حرز امام جواد و قرآن کامل هم همراهمه.

زندگیم بهم ریخته.خواهرشوهر و دوستم سر کتاب باز کردن یا نمیدونم چ کاردیگه ای.

هردو گفتن واستون دعا گرفتن.من بااطمینان گفتم دعا و طلسم رو من اثرنداره.

اما ی چی جالب:

کفش و لباسای پسرم غیب میشن.

مطمئنم تو خونه بوده اما الان نیست

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بخاطر استفاده ازمشکلات البته نمیدونم واقعا چقدر درسته اما طلسم و دعا هم اون فردو که اینکارو کرده بیچ ...

خب سرکتاب یک اگاهی

اگه کسی مکری داشته باشه یا طلسم شیطانی داشته باشه به این طریق میشه متوجه شد و باطل کرد

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
سرکتاب چرا

سرکتابم هس 

کاش بلد بودم فایلو بزارم همه بهره ببرن ازش واقعا چشم وگوش ادم باز میشه.

بهیچ عنوان ابدا سراغ این موارد نرید..زندگیتونو داغون نکنید بااین چیزا..ماانسانیم اصلا ایمن نیسیم در برابر بلاهایی ک اجنه برسرمون میارن..اونم اجازه ش دست خودمون و اون جادوگری هس ک پیشش میریم

خب سرکتاب یک اگاهی اگه کسی مکری داشته باشه یا طلسم شیطانی داشته باشه به این طریق میشه متوجه شد و با ...

بله ولی میگن کلا پیشگویی درست نیست من دلیلشو هنوز دقیق نفهمیدم ولی قطعا دلیلی داره

من اعتقادی ندارم. صبح چهارقل و آیه الکرسی میخونم.حرز امام جواد و قرآن کامل هم همراهمه. زندگیم بهم ...

باطل نکردی؟

بلد نیستم عزیزم خیلی خیلی جالبه فایلش

تو گوگل بزنید آپلود فایل و وارد سایت مورد نظر بشید و بعد قسمت آبی رو بزنید و بعد فایل رو از تو گوشی تون انتخاب کنید تا انتخاب بشه بعد هم بزنید شروع آپلود 

اما بدی که این سایتت داره بعد از چند روز فایل تون حذف میشه و در صورتی دائمی هست که تو سایت عضو باشید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

باطل نکردی؟

چیو؟

میگم اعتقاد ندارم.

سوره تکویر ۷روز خوندم ک اگرم چیزی هست اثرش دفع بشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من اعتقادی ندارم. صبح چهارقل و آیه الکرسی میخونم.حرز امام جواد و قرآن کامل هم همراهمه. زندگیم بهم ...

بهترین کار همینه ک شما میفرمایید الحمدلله تاوقتی این چیزا هس چرا باید ادم بره سراغ غیر خدا..

اگر همسایه هم اهل این جور کارا هس باااید ازش فاصله بگیرید باااید توخونه حدیث کسا زیادت عاشورا خودنده بشه تا حسار بشه ازدست این شیاطین..دیوار مانع نیس برا اجنه..ضررش ب شما هم سرایت میکنه..

وهمچنین بازشدن دریچه برای اجنه و ابلیس ظهور اقاامام زمان رو ب تاحیر هم میندازه

بله ولی میگن کلا پیشگویی درست نیست من دلیلشو هنوز دقیق نفهمیدم ولی قطعا دلیلی داره

چون آینده انسان با اراده خدا و دعا کردن ها هر لحظه می تونه تغییر کنه

مثل من خدا یک آینده قشنگی ده سال قبل برام در نظر گرفته بود که اگر اون آینده برام پیش میومد زندگیم زیر و رو می شد و الان هم یکی از معروف ترین روانشناس ها شاید بودم اما با یک دعا کردن و یک لجبازی لگد محکم زدم به اون آینده قشنگ.. و الان هم پشیمونم اما پشیمانی دیگه چه سودی داره برام 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈