2777
2789
عنوان

اخلاق گووووز

180 بازدید | 11 پست

سلام دوستان هروقت بیشتر اوقات ک میریم خونه مادرشوهرم ی پذیرایی خیلی معمولی میکنه آزمون خودشم دعوت میکنه واسه شام من عادت ندارم خودم برم جایی واسه شام 

اون دفعه ک رفتیم قیمه درست کرده بود فقط سبزی گذاشت جلومون شوهرمو فرستادم رفت نوشابه گرفت 

نامزدم ک بودیم خیلی وقتا بادمجون و سیب زمینی یا کوکو سیب زمینی یا پوره سیب زمینی میداد ب خوردمون مسئله خوردن نیس اینه که واسه آدم ارزش قائل نمیشن ک بگن این الان چجوری با سبزی بخوره از گلوش پایین بره 

ی برادرشوهر دارم مجرده ولی از الان میدونم مگه جرات دارن همچین چیزایی جلوش بزارن چنددفعه مادرشوهرم براش بلوز گرفته گفته من ازینا نمیپوشم اینا بدرد نخوره و فلان….حالا این زن بگیره رفتار مادرشوهرم با زنشو خودش فرق میکنه از الان مطمئنم

خانواده شوهر من همینم آماده نمیکنن

دست به سینه میشینن که تو خرید کنی ببری اماده کنی و درست کنی و از اونام پذیرایی کنی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدنداره ک بخره وبذار اینجوریم فکرکن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
اصلا تو یخچالشم داره

این دیگ‌واقعا بی احترامی وخسیس ایه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
بحث ارزش قائل شدن و ارزش قائل نشدن نیس  بحث اینه که مادرشوهرت باهات خیلی احساس راحتی میکنه&nbs ...

اها والا ما فقط تو این ی زمینه دیدیم راحته و اگ ما باهاش راحت باشیم نارحت میشه

مشکل منم هست 

پریشب خواهر شوهرم سر زده اومد خونم زود زنگ زد شام بیا اینجا (منومادرشوهرم همسایه ایم)کباب شامی و کوکوسبزی براشون درست کرد بعد دیشب منو شوهرم رفتیم تا ۱۰ شب کنارما نشسته بود خداشاهده از ۸ تا ۱۰ اونجا بودم فقققططط ۱ استکان چای و تمام بعد ک پاشدیم بریم همونجور ک نشسته بود گفت اگر تخم مرغ میخواین براتون درست کنم گفتم نه اومدم خونه ولی تو دلم بهم برخورد البته هیچی ب شوهرم نگفتم

ممیییشه همینجوریه 

مشکل منم هست  پریشب خواهر شوهرم سر زده اومد خونم زود زنگ زد شام بیا اینجا (منومادرشوهرم همسایه ...

اخه زشته اصلا تو هر خونه ای ماستی سری پیدا میشه دیگ این هیچی جلومون نذاشت 

منم دفعه بعد ب روش میزنم