2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین کمکککک

123 بازدید | 10 پست

سلام اینایی رو که میگم ازتون میخوام با دقت  بخونید وخواهرانه راهنماییم کنید من کلی غصه میخورم این روزا

بابتش .من سال ۹۸ توسط شهید عبدالمهدی کاظمی توی اردوگاه شهید باکری چادری شدم خلاصه اعتقاداتم طی این چند وقت به نسب بالا رفته اونقدری که امسال به عنوان خادم به همون اردوگاه برگشتم و این مذهبی بودن من گرچه خیلی جاها به نفعم بود ولی بعضی مواقع هم دلشکستگی هایی رو هم به همراه داشت این که توسط اطرافیانم که مذهبی نیستن سرکوفت و مسخره میشم در باب بحث  ازدواجم به مشکل خوردم اینکه شغل بابام یه طوری هست که غریبه ها شاید براشون سخت باشه باهاش کنار بیان و اقوام هم مشکلی ک هست این خط فکریشون با من متفاوته خواستگار میاد ولی توقعی که برام ایجاد شده شبیه هیچکدومشون نیست این چند روزه راه های مختلف توسل و توکل رو پیش پای خودم گذاشتم این که یه ادمی باشه پابه پای من گلزار و هیئت بیاد امام حسینی باشه ولیکن هر چی اومد .... 

خلاصه که دعام کنید از این که با آدم غیر مذهبی ازدواج کنم میترسم ؛اینکه شبیه به گذشتم بشم 

ولی امشب با حضرت زهرا یه معامله میکنم میگم من بخاطر شما حفظ حرمت میکنم چادرمو نگه میدارم شمام یه نگاهی به احوالات ما بنداز خیلی دعام کنید بچه ها😭😭😭💔ا

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم :) من کاملاً میفهمم چی میگی چون خودمم به این فکر میکنم . مدام بخون یا الله یا رحمٰن یا رحیم ، ثبت قلبی علی دینک . ان‌شاءالله خدا هممونو توی این مسیر نگه میداره و اومایی رو هم که نیستم به این مسیر دعوت می‌کنه❤️

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چادری نیستم فقط بعضی وقتا میزنم اما بشدت اعتقادم قوی هست و نامزدم اعتقادش قوی نیست اما من برم امام زاده شهرمون باید بیاد من هر دفع میرم امام زاده میرم مسجد دعا میخونم انقدر به امام ها به همه چی اعتقاد دارم گلم ایشالله که بهترین بخت گیرت بیاد و اما حتما باید با یکی ازدواج کنی که اعتقادش مثل خودت باشه ایشالله که همه چیز درست میشه فقط اعتقاد داشته باش به خدا و امیدت به خدا باشه خدا میگه امیدت را میگیرم اگر بجز من به کسی امید داشته باشی فقط بگو خدا همه چی به قسمت بستگی داره اینو مطمعن باش 

تازه وارد نیستم دوتا کابری قبلیم تعلیق شدن   
عزیزم :) من کاملاً میفهمم چی میگی چون خودمم به این فکر میکنم . مدام بخون یا الله یا رحمٰن یا رحیم ، ...

مرسی عزیزم انشاءالله عاقبتت ختم به دعای خیر امام زمان بشه

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
من ک مثل شما نیستم  ولی وقتی شما بخاطر اعتقادتون توبه کردید تغییر کردید صدرد صد خدا شماره دوست ...

شما بهتر از منید ❣️🌱

انشاءالله با راهنمایی و دعای قشنگتون بهترین لطف رو در حقم میکنید 

عزیزم چادری نیستم فقط بعضی وقتا میزنم اما بشدت اعتقادم قوی هست و نامزدم اعتقادش قوی نیست اما من برم ...

خیلی میترسم انقدر این شبا بهش فکر میکنم که سرم درد میگیره انشاءالله که خوشبخت بشید در کنار هم عزیزم برای منم دعا کن 

خیلی میترسم انقدر این شبا بهش فکر میکنم که سرم درد میگیره انشاءالله که خوشبخت بشید در کنار هم عزیزم ...

فکر نکن نامزدم چند شب پیش انقدر فکر کرد به مشکلات تا دم دما صبح چند ساعت دید بدنش بی حسه تا بزور بردنش دکتر گفتن خطر سکته بوده بخاطر فکر و خیال فکر نکن گلم بسپارش به خدا همه چی قستمه از قبل همه چی هماهنگ شده برات گلم اینو بدون خدا برات بهترین اتفاق هارو رقم زده تو بهترین زمان و مکان و لحظه اصلا نگران چیزی نباش چشم گلم حتما دعات میکنم

فکر نکن نامزدم چند شب پیش انقدر فکر کرد به مشکلات تا دم دما صبح چند ساعت دید بدنش بی حسه تا بزور برد ...

انشاءالله که بلا ازشون دور باشه ....

با هر بار اومدن خواستگار کلی ادم پا پیچ من میشن که دلیلت موجه نیست برا رد کردنشون اینکه بخوامم توضیح بدم دنبال چه قشر از ادما هستم کلی مسخره میشم 

واقعا این روزا دلشکسته و ناراحتم ممنونم ازت بابت دعای قشنگت دختر فهمیده و مهربون❣️❣️❣️

انشاءالله که بلا ازشون دور باشه .... با هر بار اومدن خواستگار کلی ادم پا پیچ من میشن که دلیلت موجه ...

فداتشم گلم

اره واقعا اینکه بقیع درکت نکنن خودش یه درد خیلی بزرگیه اما این روزا امیدت رو از دست نده ایشالله که همه چیز درست میشه عزیز دلم