2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
نترس مطمئن باش بچه هم میاد یه روزانقدخسته ت میکنن میگی خدایامن بااین وروجک هاچیکارکنم،من ۱تیراین ماه ...

سلام عزیز دلم خوبی

کی بسلامتی زایمان میکنی؟آمدم بعد مدت ها نی نی سایت فقط از حال روز تو‌با خبر شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دلم خوبیکی بسلامتی زایمان میکنی؟آمدم بعد مدت ها نی نی سایت فقط از حال روز تو‌با خبر شم

سلام گلم ممنونم ازاینکه به فکرم بودی جانم،۱۷م ماه بعدگفتن حالادیروزودش دست خودشه دیگه😂انقدسرم شلوغه این روزاخداکنه زودترنیادبه کارهام برسم

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام عزیزم خوبی عشق خاله چطوره؟؟بالاخره برای اسمش تصمیم گرفتی یا نه؟؟

سلام گلم الهی شکرخوبیم ،باور میکنی هنوز نه😂حتی سیسمونی هم نخریدم🤣

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
خداروشکر همیشه خوب باشید😍وای دختر این ماه هر لحظه امکان داره بیاد من خودم هفته ۳۷کیسه آبم پاره شد

قربونت ممنون،نه نه فعلا بایددخترخوبی باشه تاوقت خودش بشینه سرجاش،من انقدسرم شلوغه ازیه طرف اتاقش رو دارم کمدمیزنم،خونه تکونی میکنم همه جاروبه هم ریختم هرچی فرش وموکت و،،،انداختم بالاپشت بوم دارم میشورم،خونه تکونی که تموم شد اتاقش اماده شدمیرم لباس هاشومیخرم میشورم میزارم توکمدش دیگه تمیزواماده باشه😍میخوام همه چیزبراامدن مهمون عزیزترازجانم اماده باشه

عزیزم خیلی برات خوش حالم از ته قلبم برات دعا میکنم که دختر گلت سالم به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشی و بزرگ شدن دخترتون ببینی و عروسش کنی  سایه ات همیشه بالای سرش باشه❤️

برای منم دعا کن.....

عزیزم خیلی برات خوش حالم از ته قلبم برات دعا میکنم که دختر گلت سالم به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشت ...

ممنون عزیزم.ان شاالله توام هرچی ازخدامیخوای بهت بده

سلام عزيزم خوبىفندق ما چطوره

سلام خانووووممم خوبی گلم؟الهی شکرهردوخوبیم

بشدت پرتوان داریم اماده میشیم برااستقبال ازمهمون قشنگمون

خونه تکونی وکمداتاق خواب وخریدسیسمونی و....

سلام خانووووممم خوبی گلم؟الهی شکرهردوخوبیمبشدت پرتوان داریم اماده میشیم برااستقبال ازمهمون قشنگمونخو ...

فداتم

شكر  اى جانم به به ان شاءالله خوش قدم باشه

ان شاءالله صحيح سلامت بدنيا بياد 

اسم اين فندق كوچولو چى ميخواين بزارين🥰

فداتمشكر اى جانم به به ان شاءالله خوش قدم باشهان شاءالله صحيح سلامت بدنيا بياد اسم اين فندق كوچولو ...

قربونت برم عزیزم ممنونم

باورمیکنی هنوزانتخاب نکردیم🤣

امروزماهلین ونورانا دیدم خوشم اومد

نوراویارا،نهال،ئاوان،ایناهم خوشم میاد

همش خوشملن ماهلين گزينه خوبيهباباش كدومو ميگه

باباش هیچ کدوم رو زیادنمیپسنده وخودش هم چیزی پیشنهادنمیده

امروزرفتم براش یکم خریدکردم انقدخوشگلن🥲دلم میخوادالان بیادبپوشه