2777
2789
دلایل و شرایط زندگی هرکسی متفاوته ممکنه دلایل اون شخص برای خودش خیلی محکم و درست باشه اما از نظر شم ...

من خودم عاشق بچه ام ولی بچه‌ها همیشه بچه نمیمونند وقتی بزرگ میشن دیگه اوضاع اون چیزی نیست که فکر میکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مال من ۲۵روزه هست پریودیم،یعنی نمیزاره یه ماه بشه یا دو سه روز ازش بگذره،لکه بینی شروع میشد.

اره منم اون ماهی که باردار میشدم یک هفته مونده بود به موعدم لکه بینی هام شروع میشد.  شما در این بارداری دیگه لکه بینی نداشتین چند هفته بودین امپول شروع کردین 😊

در انتظار ارامش . .♡
اگه نمیخواد تو ایران زندگی کنه شرایط فرق میکنه ولی در ایران از هر نظر فکرشو کنی اوردن بچه فقط خیانت ...

اینا گرسنه نموندن بچه براشون بسه انگار فقط شکم قراره سیر بشه دیگه ببین از این ها چه پدر مادر هایی در میاد برای کی میگی اخه شکم بچه هم بزور سیر میکنن نصفی اون وقت مشتاق سوم چهارمی ان شکم هم سیر کنن فردا با هزارتا عقده میفرستن بچه داخل جامعه که هم خودش عذاب بکشه هم بقیه عذاب بده

اره منم اون ماهی که باردار میشدم یک هفته مونده بود به موعدم لکه بینی هام شروع میشد.  شما در این ...

تست را که دادم شروع کردم سوزن زدن،اره رو این دوتا هم لکه بینی داشتم باز 

ولی شکر خدا با لطف خدا و سورنا قلبشون و تشکیل شد و ختم بخیر شد

انشالله به سلامتی گلم 

بچه ی اولا هست؟

عادت میکنی به سورنا 

من همشو برداشتم 

الان که نگاهشون میکنم 

میگم اگه دور از جون دو برابر اینا هم سوزن میزدم میرزید به داشتن این فرشته ها الهی شکر 

انشاءالله روزی خودت باشه

مترو نیدازول رو میدونم که خیلی بده  حتما قطع کنید از خودم نمیگم دکترم گفتن که رو جنین تاثیر من ...

خیلی ممنونم . موندم چرا دکترم با توجه به شرایطم چیزی نگفت 

در انتظار ارامش . .♡
بچه ی اولا هست؟ عادت میکنی به سورنا  من همشو برداشتم  الان که نگاهشون میکنم  میگم ...

اره گلم من بچه ای ندارم اولین باره 

اره گلم سختی ها می ارزه من همش میترسم دیر متوجه بارداریم بشم و امپول دیر بزنم 😪  خدا به بچه‌ات سلامتی بده

در انتظار ارامش . .♡
اره گلم من بچه ای ندارم اولین باره  اره گلم سختی ها می ارزه من همش میترسم دیر متوجه بارداریم ب ...

دیر نمیشه نترس،

یکی بود 

تقریبا از هفته ی۶شروع کرد شایدم دیرتر  به زدن سوزنا

بازم شکر خدا قلبش تشکیل شد