2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌ سلام شرایطت رو ببینید و نظر همسرتون رو من بودم اصلابهش فکر نمیکردم دیگه دوتا دارید کافیه من تک ...

احساس تنهایی نمیکنه خوشحاله از تک فرزندبودنش. ؟.منم ی دختر دارم پیش دبستانیه گاهی دلم براش میسوزه ک همبازی نداره و تنهاس ولی وافعا توان بچه دوم ندارم

من ی بچه دارم و ی عصاب داغون متاسفانه

هرچی تلقین کنی همانطور زندگی خاهی کرد 

پس هیچ وقت نگو اعصاب داغون دارم سعی کن و حتی تمرین ریلکس بودن کن ببین دنیا چه رنگی میشه برات  هیچ وقت سخت نگیر براخودت 

عزیزم در اقدام ضرر داره؟

تو اقدام نخوری بهتره 

اصلا تعداد فلوکونازول رو انقدر زیاد نمینویسن ک 

بعد پریود بخور تا اقدام بعدش نخور 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

مشکلم اینه کی اقدام کنم اخه پسرم مهر ۱۴۰۳ میره کلاس اول میترسم سختم باشه

من هرکدوم از بچه هام که کلاس اول بودن یه نوزاد داشتم!!

امسال هم پسرم‌کلاس اوله ولی نوزاد ندارم😢 

اون‌سالهایی که نوزاد داشتم وقتم بابرکت تر بود بیشتر به درس بچه های کلاس اولیم میرسیدم😅😅

قربون دل مهربونت دوتا سقط داشتم.  میدونم این ماه باردار نمیشم ولی خوب نگرانی هام جای خودشه داره ...

منم دوتا سقط داشتم قلبش تشکیل نشد رو بعدی ها سوزن انکسوپارین و شیافت زدم شکر خدا بسلامتی گذشت 

امتحانشون کن

استارتر 

به نظرم نظرخواهی در مورد تعداد بچه ها توی نینی سایت فقط ته دلت خالی میکنه 

تعداد زیادی از کاربرا تینیجر هستن و بی تجربه 

انگار اوج ترشح هورمونای نوجوانیشونه 

فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان

شما شرایط زندگی خودت باید بسنجی

همونطور که ازدواج کلی پیش زمینه میخواد 

بچه داری هم کلی مسئولیت داره 

یه نفر میبینی اینقدر کم توانه از پس یکی هم با یه لطکر ادم برنمیاد 

یکی خدا کمک میکنه و خودشم توانمنده چند تا بچه به بهترین نحو پیش میبره 

ببین جزو کدوم دسته ای 

اره از وضعشون مشخصه کاملا

میدونی چرا آیلان ماسک اینو گفته؟؟؟

بچه یازدهمش به دنیا اومده و یه عده بهش گفتن یازده تا بچه میخوای چه کار؟؟اونم در جواب میگه که انسان های باهوش بچه زیاد میارن،انسان هایی که از این هوش بهره ای نبردند سگ و حیوانات رو به سرپرستی خودشون میگیرن...

احساس تنهایی نمیکنه خوشحاله از تک فرزندبودنش. ؟.منم ی دختر دارم پیش دبستانیه گاهی دلم براش میسوزه ک ...

نه اصلا میگه خواهر وبرادر دوست ندارم 

اصلا تنها نیست

همش یامدرسه است یا باشگاه میره و کشتی گیرهست یاکلاس زبان یاگاهی باپسرعموش ورزش میکنه 

من با داشتن چهارتا خواهر وبرادر تنهاتر از پسرمم

دخترت رو ببر کلاس های مختلف خودتم باهاش بازی کن کاری که من کردم

منم دوتا سقط داشتم قلبش تشکیل نشد رو بعدی ها سوزن انکسوپارین و شیافت زدم شکر خدا بسلامتی گذشت  ...

خداروشکر ☺  من آزمایش دادم نشون دادم غلظت خون دکتر به منم گفت باید امپول بزنم..  ببخشید میتونم بپرسم چند هفته بودی سقط میشد قلبشون تشکیل میشد؟ ببخشید سوال کردم 

در انتظار ارامش . .♡