2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان از خونه مرتب کردن تموم شدم آخه هرشب قبل خواب خونه رو مرتب میکنم الانم اومدم نی نی سایت و دراز کشیدم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

منتظر همسرمم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

خوابیدم در فکر صبح شنبه و دادخواست طلاق

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

دراز کشیدم رو تخت شوهرم داره با دوستاش فوتبال دستی بازی می‌کنه ۱ ساعته منتظرم بیاد بخوابم چشام داره می‌ره از خواب بنظرتون بخوابم ؟

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
دراز شدم دارم اخراجی های یک برا بار یک میلیونوم میبینم و چرخ میزنم تو نی نی سایت

واعای یادش بخیر

منم می خواستم ملاقات خصوصیو ببینم

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

ازمون دارم سال دیگه ، تازه کتاب باز کردم تا خوابم بگیره 

طبقه پاااینی داره توی این ساعت گیتار تمرین میکنه 

خداایی خوب میزنه ولی فقط زمانش افتضاح 

موسیقی و تمرین صداشون همش اتاق من میاد پدر و پسر نوازنده و خواننده ان ، این شااانس منه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏