2777
2789

من پریودم که شروع بشه باید سینال و پرگووریس و سینافکت بزنم.تو مطب که دکتر داروهارو نوشت، مامای دستیارش تو توضیحات گفت به بازو بزن(ویس گرفتم).اما تو اینترنت که میخونم بیشتریا دور ناف میزنن. فرقی که نداره؟استرس گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقعا به بازو اثرش بیشتره؟پس بهتره،ممنونم

هم دکتر و بیمارستان به بازو میزدن هم تزریقات اومد بزنه گفت بازو بهتره 

البته خودت میتونی بزنی ولی من دل نداشتم بزنم همسایمون تزریقات هست میومد میزد درجا هم جاش کبود میشه نترس زود می‌ره بعد چندروز 

نه گلم زیر جلدی بازو و دور ناف و ران  من الان پنج ماهه امپول زیر جلدی میزنم

پارسال دکتر دیگه ای میرفتم چند نوع آمپول می‌نوشت هم عضلانی هم زیرجلدی که بعضی زیرجلدیا رو دور ناف میگفت بزن بعضیا رو بازو. ولی دکتر فعلی همه رو گفته به بازو بزن.پس خیالم راحت باشه فرقی نداره؟

هم دکتر و بیمارستان به بازو میزدن هم تزریقات اومد بزنه گفت بازو بهتره  البته خودت میتونی بزنی ...

ن منم میترسم خرابکاری کنم همون میرم ببیمارستان😄کبودی اشکال نداره راست میگی بعد چندروز میره

ن منم میترسم خرابکاری کنم همون میرم ببیمارستان😄کبودی اشکال نداره راست میگی بعد چندروز میره

اره می‌ره زدنش کاری ندارع شوهرت یا اطرافیان که دل سوزن زدن دارن میتونن وگرنه شنیدم تزریقات زیاد میگیرن بابتش