ولی واقعا بازیگر قابلیه ببین چقد خوب نقششو بازی کنه
اون صحنه ای بود که جیغ میکشید بدون دوبله خدا بود اونجا
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر منم همینو میگه میگه نقش منفی بازی کردن سخت تره
دقیقا میدونی خیلی سخته یکاری کن چند میلیون ادم اصلا حالشون ازت بهم بخوره .عصبانیتش حتی وقتی داره مردارو خر میکنه هم طبیعی .خیلی کم میبینم تا این حد خوب باشن به غیر هالییود که اونا همیشه طبیعی بودن انگار واقعا خود همون شخص هستن.نقش ادم خوبارو همه میتونن بازی کنن
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
ولی دیدی هرچقدم از یه فیلم و شخصیتاش بدت میاد ولی بازم نمیتونی دل بکنی باید تا اخرش ببینی ؟