2777
2789
عنوان

دارویی وجود داره ک باخوردنش ادم کلا بی خیال بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم سرترالین  ۵۰  میخورم    عالیه

کلا میخوام از حرص خوردنم کم بشه همش دارم حرص میخوره قلبم بشدت درد میکنه سرم داره میترکه اگع خوبم میکنه برم بخرم

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
الکل بدتر میخورم بد بختیام بیشتر میاد تو چشمم 

شوخی کردم نخوری معتادم بشی 😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه مشت  افسرده   و استرسی دورهم  جمع شدیم  🤦‍♀️ 

منکه تو این مدت انقد  فشار عصبی داشتم  

حتی تو خاب هم  استرس دارم  اصلا  نمیخابم از استرس  فکرو  خیال  قشنگ دارم  مریض شدنمو  میبینم  🥲🥲🥲

اکثر داروهای ضد افسردگی این ویژگی رو دارن و من وقتی که میخورم کاملا احساس میکنم که چقدر نسبت به مسائل بی خیال میشم و چقدر قوی تر و با انگیزه تر میشم.گاهی خودم هم باورم نمیشه یه داروی محرک ترشح هورمون بتونه اینقدر روی روان و رفتار آدم تاثیر بذاره

من آلونتا،اس سیتالوپرام،سرترالین خیلی برام کارساز بودن ولی شما باپزشکت مشورت کن و بعد تصمیم بگیر 

حتما هم از دوز خیلی خیلی کم شروع کن

مثلا اگر کمترین دوز توی بازار ۱۰ هست شما اوایل نصفش کن و بعد از مدتی به ۱۰ برسونش

این رو یکی از پزشکام بهم گفت و خیلی برام بهتر بود.همینطور برای ترکش هم همینکار رو بکن

خوب باشی همیشه

آره قرص سرترالین (آسنترا)بعده یه ماه نسبت به همه چیز بی خیال میشی

ینی درمون میکنه من فک کردم بخوری تایکی دوساعتی خوبی بعد دوباره همون میشه

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏