2777
2789
عنوان

تست قند و فشار رایگان از تمام ایرانی های بالای ۱۸ سال در بهداشت محل

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 94 پست
عزمزمه قند و فشار بسیار بسیار مهمه و ازون جایی که ما جهان سومی هستیم و فقط در مدل لباس و آرایش و ع ...

یه ادم نادانی دیدید تو سایت میاد همش ضد واکسن و غربالگری صحبت میکنه؟واقعا عصبیم میکنه... ادعای دانشمندی هم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه قند و فشار بسیار بسیار مهمه و ازون جایی که ما جهان سومی هستیم و فقط در مدل لباس و آرایش و ع ...

عزیز یه کم نرمتر هم میشه حرف زد. آمار دیابت و چاقی توی آمریکا هم بالاست چون با وجود مواد غذایی ارزان همچنان مصرف شکر و فست فود و غذاهای فرآوری شده و الکل بالاست.

نرید بلایی ک سر مردم اون شهرستان آوردن همه رو ایدزی کردن  یادتون نره

یا حتما برای اثبات حرفت مدرک ارائه کن وگرنه پیشه ازت شکایت کرد برای تشویش ذهن مردم

چون این طرح بشدت جدیه

اگه هم فهمیدی چرت گفتی پستتو پاک کن

عزیز یه کم نرمتر هم میشه حرف زد. آمار دیابت و چاقی توی آمریکا هم بالاست چون با وجود مواد غذایی ارزان ...

من میگم اینجا همچین طرحی هست و بشدت زیر نظره که جدی اجرا بشه

شما دوست داری برو

نداری هم نرو

نه پولی گرقته میشه نه هیچی

نفعی هم به حال من نداره

من میخواستم اطلاع رسانی کنم

یا حتما برای اثبات حرفت مدرک ارائه کن وگرنه پیشه ازت شکایت کرد برای تشویش ذهن مردم چون این طرح بشدت ...

پستم نمیتونم پاک کنم چون دو دقیقه گذشته شما هم اگه پزشکی احتما با سرچ آشنایی سرچ کن ایدز گرفتن مردم روستا در اثر سوزن قند خون خودش کلی حرف میاره منم نگفتم مردم نرن گفتم کسی رفت دقت کنه پلمپ باشه حتی بهیار روستا دستگیر شد ک بعد چون ضایع بود آزادش کردن مردم همشون عقل دارن این روزا ذهنشون با حرف من تشویش نمیشه شما هم اگه دکتری طبق اصول دکترا باید مردم از نگرانی دربیاری ترجیحا توضیحات بدی ک همچین چیزی نیست نکه بپری ب مردم کارت دور از اخلاق

اخه چکاپ کامل بیشتر از ازمایش خون هست. پاپ اسمیر هم داره مثلا...من چکاپ تقریبا کامل خصوصی رفتم ۷ شد. ...

من پاپ اسمیر پیش متخصص زنان انجام دادم ۲۰۰ گرفت نمونه هم بردم آزمایشگاه ۱۸۵ تومن گرفت بدون بیمه

چخبره پاپ اسمیر ۱ ونیم!!!!

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اووهههه بچه هامیبریم واکسن چی؟؟؟ 

🙄🙄یا علییی

شما دیگه چه ساده هایی هستید😅😅

مگه سرنگ پلمپ نیس و تویه کاور نایلونی کاغذی که جلو خودت درش میارن واکسن میکشن‌؟

یه سطل زرد هم اون پایینه که سرنگ رو بعد تزریق میندازیم اون داخل

که اصلا به دست خودمون نخوره بعد شما ها

بعد واکسن واسه کنترل بیماری واگیر

بعد میان یه بیماری دیگه رو با اون گسترش میدن‌؟😁

سواد رسانه‌ای داشته باشیم عزیزم

یعنی باید هرچیزی رو میخونیم باور نکنیم.خودمون هم راجع بهش تحقیق کنیم 

پستم نمیتونم پاک کنم چون دو دقیقه گذشته شما هم اگه پزشکی احتما با سرچ آشنایی سرچ کن ایدز گرفتن مردم ...

شما توضیحات ننوشتی

نوشتی نرید که ایدز میگیرید

درست گفتی؟خودتو مدیون نکن الکی

ما واقعا داریم تلاش می‌کنیم اطلاع رسانی کنیم

بعد با یک حرف نابجا آنقدر ذهن یکی خراب کنی که حتی به واکسن زدن بچه ش هم شک کنه

کارت درست بود؟

من‌نمیدونم تو کروم روستا زندگی میکنی

تو مدارک سرچ تو بزار

🙄🙄یا علییی شما دیگه چه ساده هایی هستید😅😅  مگه سرنگ پلمپ نیس و تویه کاور نایلونی کاغذی که ...

خخخخ اصلا دقت نکردم تا حالا که پلمب هست یا نیست. واکسناشم تموم شده دیگ. ولی پرت کردنش اره دیدم. اون مواد فلوراید تراپی که تو دهان بچه میمونه باید شسته بشه بلافاصله بعد از فلورایدتراپی؟ دکتر بردم نشست اصلا اومدم خونهودیدم دهانش پر مواد سفیدمانند هست نمیدونستم باید چکار کنم؟ ضرر دارن؟؟؟ 

یه کم. مودبانه تر صبورتر 

شما نمیدونی که چقدددرررر این حرفش بدون مدرک و چرت بود

قطعا اگه تو کار بودی ازینکه هرروز داری خودتو میکشی تا مردم بفهمن و یکی بیاد اینطوری خراب کنه ، عصبانی میشدی

کاش مدارک شو بزاره

من فشارخون گرفتم الان خودم😅

اومدم ثواب کنم اطلاع رسانی کنم گند زد اولین پستش به همه چی

که هرکی وارد تاپیک شه اول اونو ببینه و اصلا بقیه رو نخونه

خدا خودش همه رو به راه راست هدایت کنه

شما توضیحات ننوشتی نوشتی نرید که ایدز میگیرید درست گفتی؟خودتو مدیون نکن الکی ما واقعا داریم تلاش ...

اتفاقا تو منطقه شهری هستم که شما احتمالا از اونجا هم رد نشدی تحصیلاتم کم نیست اگه خواستی آیدی تلت بده تا بفرستم همه رو محل کار خودم هم جایی ک با سوزن در ارتباط و دیدم ک که صاحب اونجا خیلی راحت میگه سوزن تمیز برای نفر بعد چرا نمیزنین (اونجا کلینیک زیبایی)اما دکتر اونجا همچنین کاری نمی‌کرد اما اخبار دنبال میکنم ماجرا خبر هم گفتم در ادامه هم گفتم دقت کنند لانست پلمپ برن یا اینکه برای یه آزمایش ک فک کنم صد تومن هم نیست آزاد برن برای واکسن هم گفتم اصلا همچین چیزی نیست ک با بچه ها کاری کنن من خودم هم چکاب میرم هم انواع واکسن ها حتی واکسن کرونا هم زدم