2777
2789

دیابت و فشار خون بیماری خاموش هستند. ۵۰ درصد بیمارهای فشارخون از بیماری خودشون خبر ندارن.

حالا دولت طرح گذاشته

شما رایگان میتونین تا ۱۵ دی به نزدیک ترین بهداشت محله تون برید به همراه کارت ملی تون

و ناشتا باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه از علل اصلی مرگ و میر ،بیماری های غیر واگیر مثل فشار خون و دیابت هستند

و از اونجا که عوارض جبران ناپذیری در صورت کنترل نشدن بوجود میارند،خوبه که زودتر شناخته و کنترل بشن

سابقه دیابت در افراد درجه یک خانواده

چاقی

استعمال دخانیات 

و...

از علل اصلی به شمار میرند

پس چند دقیقه برای سلامتی خود و عزیزان تون وقت بزارید

نرید بلایی ک سر مردم اون شهرستان آوردن همه رو ایدزی کردن  یادتون نره

چقد کوتاه فکری

این طرح هنوز یک ماه هم نیست که اجرا شده

حتی حتی حتی یک درصد اگه درست بگی که نمیگی،۶ ماه طول میکشه تا کسی بعد آلوده شدن بفهمه ایدز گرفته

این که در اثبات بیسوادیت

و اینکه مردم شهرستان تون احتمالا کارای دیگه کردن ک ایدز گرفتن

بعدم ما سوزن یک بار مصرف داریم

همون موقع خود مراجعه کننده هم میبینه که ما میندازیم تو  سیفتی باکس

اووهههه بچه هامیبریم واکسن چی؟؟؟ 

من تا حالا نشنیدم سر بچه ها بلایی بیارن اما بنظرم یه تست قند ک گرون نیست ارزش ریسک ندارع برای فشار برید اما قند اگه می‌رید مطمئن شید لانست پلمپ من خودم چند وقت پیش برای تست قند رفتم بهداشت با اینکه دیدم پلمپ بود اما اون خبر دیدم تا چند وقت همش میگفتم نکنه مریضم کردن سرچ کنید اخبار دقیق هس

کاش. چکاب کامل میگرفتن. یه قند نمیصرفه این همه راه بریم 

عزمزمه قند و فشار بسیار بسیار مهمه

و ازون جایی که ما جهان سومی هستیم

و فقط در مدل لباس و آرایش و عمل زیبایی از بقیه کشورها جلو هستیم

به فکر این چیزا نیستیم

ولی واقعا مهمه

عزمزمه قند و فشار بسیار بسیار مهمه و ازون جایی که ما جهان سومی هستیم و فقط در مدل لباس و آرایش و ع ...

اره مهمه من خودم از نزدیک دیدم که بینایی پا و.... از دست دادن. دورم پر هست حق باشماست

واقعا هفت تومن؟؟؟؟ چکاب کامل دوسال پیش دادم یه تومن ازاد. الان شد هفت تومن؟؟؟؟ مگه چی هست چکاب کامل ...

اخه چکاپ کامل بیشتر از ازمایش خون هست. پاپ اسمیر هم داره مثلا...من چکاپ تقریبا کامل خصوصی رفتم ۷ شد.خب سونوی شکم و لگن حدود ۱ میلیون... ۱.۵ پاپ اسمیر... ۱.۵ زگیل تناسلی. حدود ۱.۵ ازمایش خون کامل. بقیشم یادم نیست

چقد کوتاه فکری این طرح هنوز یک ماه هم نیست که اجرا شده حتی حتی حتی یک درصد اگه درست بگی که نمیگی،۶ ...

عزیزم سرچ کن اون خبر مال سال ها گذشته بوده که طرح بوده و حتی بچه ها گرفتن بچه ها هم کاری کردن؟اونموقع شرط سنی نداشته شما چرا تبلیغ میکنی برای این طرح ؟بعدام لحن حرف زدنت درست کن شما اطلاع رسانی کردی منم توضیح دادم