2777
2789
عنوان

دخترم 😥

287 بازدید | 19 پست

میگه دبیری رو دوست دارم ولی میخوام برم هنر میگه له درس علاقه ندارم بزو. میخونم تا حدافل ۱۹ بشم 💔

بهش هیچی نگفتم ولی از هنر خوشم نمیاد اگه مادرش بودید چی میگفتید؟ 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من علاقه دارم از اول دبیرستان ۲ ۳ بار ۱۹‌گرفتم😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من فقط بهش شرایطو میگفتم که بتونه تصمیم بگیره...
مطمئن باشین به اجبار وارد رشته ها نظری بشه..
بجز اینکه پشت کنکور فرسوده و افسرده بشه چیزی براش نداره
یا نهایتا میشه یه پزشکی که احساس خوشبختی و ارامش نداره...
سعی کنین فقط راهنماییش کنین
بعد هر تصمیمی گرفت...شما حمایتش کنین

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
میتونم بگم بهترین انتخاب کرده  تو این دوره زمونه حتما باید یه هنر بلد باشی تا از جامعه عقب نمو ...

نمیدونم دو دلم حمایت کنم یانظرشو عوض کنم

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏
من فقط بهش شرایطو میگفتم که بتونه تصمیم بگیره... مطمئن باشین به اجبار وارد رشته ها نظری بشه.. بجز ای ...

آره منم تو رشته تجربی پشت کنکور بودم من به هیچی البته علاقه نداشتم ولی خب اذیت شدم 

ولی دوستایی داشتم با علاقه سمت رشته های هنر یا کامپیوتر رفتن حداقل روحیه ی بهتری داشتن نسبت به من و جو مدرسه ی من 

همش 8 ساعت بخونن و تست بزنن و آخرشم رتبه نیاری روحیه ضعیف میشه