2777
2789
عنوان

به خاطرم گریه کرد؟

122 بازدید | 8 پست

خلاثه میگم ما ۵ساله رلیم با هم و همو خیلی دوس داریم منتظریم شرایط هامون جور شه و ازدواج کنیم...امشب رفته بودم پیشش ببینیم همو منم براش دلمه با کوکی شکلاتی درست کرده بودم از صبح مشغول درس کردنش بودم ک همه چی خوب پیش بره(خیلی دختر کد بانو و با سلیقه ای هستم تعریف از خود نباشه)بعد میخواس منو برسونه از خوراکی ها یکم خورده بود بهم برگشت گف چرا زیاد اووردی من گفتم کم بیار و صداش برد بالا ی ذره گف با خودت ببر گفتم نمیخوام گف بده بخورم گفتم نمیخواد خودت بردار گف پس ببر خونتون منم گفتم بنداز دور گف خودت بنداز دور منم  گفتم نگه دار و ریختم کنار خیابون منو ک میرسوند دیدم گریه میکنه ریز ریز بعد اشکاش زیاد شد برگشت گف یادت نگه دار اشکمو در اووردی منم بدون خدافظی پیاده شدم رفتم

نمیخواستم بندازم دور اما بهم برخورد نمیگه کلی زحمت کشیده میگه ببر خونه و فلان صداش میبره بالا هنوز...خیلی دلم درد میکنه نمیدونم چکار کنم الان از وقتی هم اومدم  اس نداده منم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان