2777
2789

حالا ک تو دل این مشکل هستید دنبال دلیل و راه حلش باشید

ک مثلا از فشار کار و خستگیه

از مشکلات روحیه

کلا شخصیتشون منزویه

چیزی مانع ارتباط میشه

..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از معیارای مهمم همین بود که طرف خیلی سرزنده و اهل بگو و بخند و خوش گذرونی باشه. اصلا نمی‌تونم تحمل کنم. واسه همین شوهری انتخاب کردم که از خودم بدتره. بعد از کار حتما باید بریم بیرون. همه‌شم در حال حرف زدنه. بنظرم اینو نمی‌شه تغییر داد مگر باهاش حرف بزنی اگر‌ شخصیتش جوری باشه که بخواد رابطه رو بهتر کنه شاید یکم تلاش کرد بهتر شه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
حالا ک تو دل این مشکل هستید دنبال دلیل و راه حلش باشید ک مثلا از فشار کار و خستگیه از مشکلات ر ...

آماده خوری یکی هست با بچه هاسرگرم شه کارای خونه را بکنه راحت تو گوشی میچرخم

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

چجوری دلیلو پیدا کنم؟

عزیزم ی راهش پرسشه ک ایشون اهل صحبت نیست

ی راهش اینه شما ببینی کجاها حس صحبت دارن ، کجا و چه وقت مهربون ترن ، با چه افرادی

بعد بررسی کنید اون موقع ، تو اون مکان چی وجود داره ک باعث میشه ایشون حس و حالش فرق کنه با وقتی ک کنار شماست.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹