2777
2789
عنوان

پریودیم عقب افتاده چی کنمم؟

77 بازدید | 13 پست

دو روزه پریودیم عقب افتاده در حالی ک هر بار سه چهار روز جلو میوفتاد 

ی هفتس درد دارم ولی نمیاد 

چیکار کنم پریود بشم؟ 

دارم از استرس میترکممم

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

جای استرس یه بیبی چک بخر

زدم منفی شد ولی الانا جواباش اوکی نی باید ی هفته بگذره

پسرا وقتی میخوان مختو بزنن خیلی خوبن وقتی اوکی شدید دیگه رابطه رو میسپارن به حضرت ابوالفضل :))))  آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: ریختم ب کارتت:-)))ترکیده ب دلیل حرف حق): 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس میشی  گاها برای منم این اتفاق میوفته متاهلی؟

ااره

نه بابا من با یه روز تاخیر پر رنگ دو تا خط نشون داد

جدی؟ یعنی جوابش راسته؟ 

راستی اسی خط اول امضات چی میگه؟

والا من خیلی وقت بود نینی سایت نیومدم اینو اون موقع ها زده بودم ک آرتین خانودشو تو ترور شاهچراغ از دست داد

خیالت تخت استرس نده بخودت باعث میشه عقب بیوفته 

بخدا هر بار استرس داشتم عقب میوفتاد

نمیدونم چرا اینطوره تا مرز اومدن میاد و دوباره تموم میشه درد و ترشح 

بخدا هر بار استرس داشتم عقب میوفتاد نمیدونم چرا اینطوره تا مرز اومدن میاد و دوباره تموم میشه درد و ...

خیالت راحت باشه چیزی نیست

پریودمن همیشه مرتب هست این ماه ۱۰ روز عقب افتاد 

میگن آلودگی وسردی هوا ونوع تغذیه بی تاثیرنیست