2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود !🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 59 پست

تولدت مبارک😍

انشالله که به هرچی میخوای برسی

ناراحتی نداره که

سعی میکنم خودم تولدتون از این به بعد تبریک بگم

و اگر کسی نداری من هستم 🙃⁦❤️⁩

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک قشنگم

امیدوارم خوشبخت بشی و به ارزوهای قشنگت برسی❤️

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

تولد منم ده روز پیش بود و عمیقا میفهمم چی میگی منم دعوا کردن فحش دادن تبریک نخواستم ای کاش لاقل ناراحتم نمی‌کردن ناراحت نباش عزیزم دعا میکنم سال دیگه تولدت همون جایگاه و شرایطی باشی که آرزوته

تولدت مبارک ♥️💕💫

برای یک زندگی معمولی 🖤

تولد منم ده روز پیش بود و عمیقا میفهمم چی میگی منم دعوا کردن فحش دادن تبریک نخواستم ای کاش لاقل نارا ...

مممنونم عزیزم 

خیلی بده اینجوری 

ولی توام ناراحت نباش 

میدونم سخته و فراموش نمیشه 

ایشاله توام به آرزو هات برسی 

اسی تولدت مبارک 

نمیگم صدساله و بشی و.... میگم خدا همیشه عمر باعزت بهت بده 

همیشه لبت خندون.. دلت شاد. وحساب بانکیت پر

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
تولد ارزوم بود یه بار بهم یه نفر تبریک بگه اوایل ازدواجم فکر میکردم حالا تولدم میشه یعنی قراره شوهر ...

هیعیی 

عزیزم 

چی بگم 

آدم حس بدی میگیره 

ولی یاد بگیریم که فقط به خودمون ارزش بدیم 

جوری که خودمون به خودمون هدیه تولد بدیم 

من سال بعد خودم روز تولدم رو جشن میگیرم 

امروز اینو تو این پست گفتم 

سال بعد تاپیک میزنم که بیاید هدیه هایی که برای خودم خریدم رو ببینید 

هیعیی  عزیزم  چی بگم  آدم حس بدی میگیره  ولی یاد بگیریم که فقط به خودمون ارز ...

فکر میکنی تا یه جایی میتونی ادای ادمای قوی و دربیاری از یه جایی به بعد کم میاری میشکنی دیگه توانی برا این کارا نمیمونه منم چند سال جلو شوهرم برا خودم تولد مفصل میگرفتم کیک سفارش میدادم برا خودم برا خودم کادو گرون میخریدم شام درست میکردم ولی میدونی الان خسته شدم از ادا ادما قوی دراوردنو میدونی یه جایی به بعد انقد شکننده و ضعیف میشی که دلت میخاد برا یه نفر مهم باشی دلت میخاد یکی برات هر کاری بکنه ادمه دیگه گاهی دلش میخاد یکی دوستش داشته باشه و.....چی بگم

فکر میکنی تا یه جایی میتونی ادای ادمای قوی و دربیاری از یه جایی به بعد کم میاری میشکنی دیگه توانی بر ...

منم خسته شدم 

از بس خندیدم و همه گفتن خوشبحات چقدر بیخیالی 

چقدر میخندی 

خیلی حالت خوبه 

ولی امان از دلم

میدونی تو این یه ماه 

انگار باید یه چیز میشد و من شب گریه میکردم بعد میخوابیدم 

یعنی یه کاری میکردن که اینجوری شه 

و من امروز به خودم قول دادم 

نمیخوام کم بیارم 

دیگه م گریه نمیکنم