2777
2789
عنوان

چه طوری اسممو تغییر بدم؟

99 بازدید | 15 پست

سلام دوستان❤️ من میخواستم اسممو تغییر بدم... راستش اسمم مذهبی یا اسم ضایعی نیست و اتفاقا دوستشم دارم ولی همه منو از بچگی کلاً یه چیز دیگه صدا میزدن... برای همین توی فکر بودم که اگه ممکن باشه تغییرش بدم... میشه درباره مراحلش بهم توضیح بدین؟ ممنونم💖

اسمت چیه چی صدات میزنن

اسم واقعیم ترانه ست ولی از بچگی وانیا صدام میزدن... چون یه دخترخاله دارم که اسمش ویاناعه و با هم بزرگ شدیم منم وانیا صدا کردن و الان هیچکس جز همکلاسیا و توی مدرسه و کلا غریبه ها منو ترانه صدا نمیزنه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ثبت احوال صادر کننده شناسنامه ات روش بهت میگن اسم انتخاب کن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اسم فامیلمون راضیه بود عوض کرد گذاشت سپیده . وکیل گرفت ۵ میلیون پول وکیل شد تا عوض کرد

اصلان اینطوری نیس 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
برو ثبت احوال صادر کننده شناسنامه ات روش بهت میگن اسم انتخاب کن

مرسی عزیزم❤️

انتخاب اسمش محدوده؟ یعنی نمیتونم چون از بچگی یه چیز دیگه صدام میزدن همون اسم رو بذارم؟ 

مرسی عزیزم❤️ انتخاب اسمش محدوده؟ یعنی نمیتونم چون از بچگی یه چیز دیگه صدام میزدن همون اسم رو بذارم؟ ...

یادم نیست ۳تا اسم یا۵ تا اسم انتخاب کن بده یکی پذیرفته میشد یا دلخواخودت اسرار داشته باش

کاش میشد منم عوض میکردم ولی بقیه قبلی رو فراموش میکردن و به اسم جدیدصدام میزدن حاضر بودم همه چیمو بدم بخاطرش . بدترین حس اینه که بخاطر اسمت مسخرت کنن💔

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼