2777
2789

ببینین خب اسمش هست که زندگی مشترک توبعضی چیزاواقعن بایدمشورت بشه یاحداقل بایدهمدیگه رو درجریان قراربدی نمیگم هی بخام توکاراش سرک بکشم یاسوال پیچ واینا درباره یه رکن اساسی زندگی نه مشورت میکنه نه اصن میگه میخام چیکارکنم یه چندتاحرف نصفه نیمه میزنه 

خب من اصن انگیزموبرا ادامه زندگی ازدست دادم نمیتونم هیچکارکنم یه مسئله ای  که خب بیشترش مربوط به منه ولی این کارو شوهرم بایدمیخ اصلیشوبزنه و من دربلاتکلیفی محض به سرمیبرم نمیخامم امنیت روانی بچه هام بهم بخوره یا بادعوا کردن بزور ازش بپرسم

چیکارکنم خوب؟انگارمن هیچم تواین زندگی یعنی بایداینقدرخواروخفیف باشم؟

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

خب از اول اینجوری بوده باید از اول بیان میکردی اینو

الانم تو خلوتتون باهاش صحبت کن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اصن پس این همه زندگیوباچنگ ودندون نگه داشتم واسه کی وچی که منوهیچ حساب کنه ارزش تصمیم گیری براخودموندارم؟اگه اینجوریه پس زندگی مشترک چه معنی میده

یه چیزساده یا یه بحث الکی نیستادوستان خیلی خیلی مهمه ولی دقیق نمیتونم بگم به نظراتتون ومشورتاتون احتیاج دارم واقعن به پوچی رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از اول اینجوری بوده باید از اول بیان میکردی اینو الانم تو خلوتتون باهاش صحبت کن

به هیچ وجه حاضرنمیشه قبلن بحث به این مهمی نبوده که بخادزندگی روتحت تاثیرقراربده

خلوت کجا بودآخه 

دقیقا شوهر منه . اصلت از کا راش و تصمیماتش بهم نمیگه همون یه چندتا حرف نصف و نیمه میزنه. دیشب با مادر و خواهرش قرار گذاشتیم بریم دهات چون تو یه ساختمانیم همه چیمون متاسفانه باهمه. حالا از ظهرمن بچهامو حموم کردم ساکشون رو بستم ولی از مادرش خبری نشدحتی نرفت بپرسه .بعدخانم رفته بیرون دوراش زده الان اومده میگه دیگه وقت رفتن نیس

بزن به بی‌خیالی. شوهر منم همه کار میکرد به من می‌گفت به تو ربطی نداره. منم الان شاغل شدم هر چی میخ ...

این موردو نمیشه فکرکن بیاد همه پس انداز وامیدتوبرا ادامه زندگی بگیره که بزنه به زخم زندگی  وبهتم اجازه تصمیم گیری برا پول خودتو نده ولی بیاداینو دستی دستی گوه بزنه توش چیکارمیکنی

دوران آشنایی برای این کارهاست نامزد من می میخواست بره ماشین ببره منم میبرد می‌گفت بپسندی در صورتی که من قبل آشنایی خودم ماشین داشتم ولی خب در مورد شراکت خیلی صحبت کرده بودیم الآنم اگر درست نشد خودتو  آزار نده

سالها پیش من یه خونه دیدم فقط گفتم بد نیست

شوهرم باباشو برده بود اون گفته بود عالیه و قولنامه کردن

بعد محضر من گفتم نمیام که نمیام

خودشو کشت گفتم طلاق میکیرم نمیام 

و اخر نرفتم اون تو

دیگه درست شد