مهتاب۷۰۱۲ مدیر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 935 عنوان قلق زندگی کردن با یک مرد چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 37 پست به طور کلیممنون میشم نظراتتون رو بگید خیلی به من کمک میکنه 1402/09/23 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 به استقبال همسرتون برین3 از خواسته هاتون نزنید برای پس انداز 4 مدیریت مالی خونه رو به عهده نگیرین اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
مهتاب۷۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 935 با مادرش از خودش بهتر باشی ازش ایراد نگیری وهر کاری کرد تاییدش کنی نمیشه که اشتباه کردو تاییدش کنی، حرصت بده و خوب باشی همیشه
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 ✅ هرگز حرف خانواده ام رو به شوهرم نمیگم ✅هرگز بدون همسرت خونه فامیلاش نرو ✅✅زنی ک خرج نداره ارج نداره اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
پنجره_شاهد_است عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 5030 وقتی دعوایی پیش میاد بحثی میشه یه مدت بذارین توخودشون و تنها باشن مردا برای کنار اومدن ب تنهایی نیاز ... اگه گله نکنی نمیگه این با این شرایط راضیه ؟یا حداقل به خانوادش یه تذکر بده که اذیت نکنن
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 از کاراش تعریف کن، قدردانی کن بابت کارایی ک برات انجام میده مثلا ی چایی میاره ماشین و میشورهظرف میشورهسفره جمع میکنهجارو میزنه لامپ اتاق و عوض میکنه اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
مهتاب۷۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 935 صبــــر فراتر از صبرایوب دیگه صبرم ته کشیده خواهر
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 همیشه با همسرت صادق باش و هرگز ب همسرت دروغ نگو اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
تیرنگ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4507 نمیشه که اشتباه کردو تاییدش کنی، حرصت بده و خوب باشی همیشه میشه، اگه اشتباه کرد بگو چی شد که اینجوری شد تو که همیشه سنجیده عمل میکردی؟
مهتاب۷۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 935 از کاراش تعریف کن، قدردانی کن بابت کارایی ک برات انجام میده مثلا ی چایی میاره ماشین و ... همه این کارا رو من میکنم اما همسرم قدرمو نمیدونه و خیلی اذیتم میکنه نمیدونم باید چیکار کنم دیگه
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 همه این کارا رو من میکنم اما همسرم قدرمو نمیدونه و خیلی اذیتم میکنه نمیدونم باید چیکار کنم دیگه ی سوالدرونت توی ذهنت واقعا دوسش داری؟ یا مدام توی ذهنت با همسرت دعوا داری؟ اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
مهتاب۷۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 935 میشه، اگه اشتباه کرد بگو چی شد که اینجوری شد تو که همیشه سنجیده عمل میکردی؟ این حرفا برای یک دقیقه س، دوباره میشه همون ادمی که همیشه اشتباه رفتار میکنه و همه چیو خراب میکنه و بریز و بپاش، چطور اخه هر ثانیه حرصت بده و تو خوب حرف بزنی
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 من خودم شاغلم از لحاظ مالی به پول همسر احتیاجی ندارم ولی یه چیزی مثلا بیرونیم من از یه چیزی خوشم میا ... خوبه ک برای خودت خرج میکنی اما گاهی ایشونم باید براتون هزینه بکنناگه قرار باشه همیشه خودتون برای خودتون هزینه کنید بی مسئولیت میشه نسبت ب مخارج شما اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
مهتاب۷۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 935 ی سوال درونت توی ذهنت واقعا دوسش داری؟ یا مدام توی ذهنت با همسرت دعوا داری؟ قبلا خیلی دوسش داشتم اما الان ...اره همه ش دعوا دارم تو ذهنم چون خیلی اذیتم میکنه، من باردارم مراعات بچه رو هم نمیکنه حتی، واقعا دلممیخواد بمیرم
مهتاب۷۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 935 من خودم شاغلم از لحاظ مالی به پول همسر احتیاجی ندارم ولی یه چیزی مثلا بیرونیم من از یه چیزی خوشم میا ... به نظرم بگوبهش، منم مراعات کردم نتیجه خیلی بد شده همه ش میگمکاش تو نامزدی فلان کارو نمیکردم بمان کارو نمیکردم
miss_mahsaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1191 قبلا خیلی دوسش داشتم اما الان ... اره همه ش دعوا دارم تو ذهنم چون خیلی اذیتم میکنه، من باردارم مراع ... پس باید اول ذهنت رو درست کنی توی ذهنت باهاش درگیر نشو و توی ذهنت عاشقش شو یکی دو هفته امتحان کن ان شاءالله نتیجشو میبینی اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻