2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دعوایی پیش میاد بحثی میشه یه مدت بذارین توخودشون و تنها باشن مردا برای کنار اومدن ب تنهایی نیاز ...

اگه گله نکنی نمیگه این با این شرایط راضیه ؟یا حداقل به خانوادش یه تذکر بده که اذیت نکنن

از کاراش تعریف کن، قدردانی کن بابت کارایی ک برات انجام میده 

مثلا ی چایی میاره 

ماشین و میشوره

ظرف میشوره

سفره جمع میکنه

جارو میزنه 

لامپ اتاق و عوض میکنه

اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
از کاراش تعریف کن، قدردانی کن بابت کارایی ک برات انجام میده  مثلا ی چایی میاره  ماشین و ...

همه این کارا رو من میکنم اما همسرم قدرمو نمیدونه و خیلی اذیتم میکنه نمیدونم باید چیکار کنم دیگه

همه این کارا رو من میکنم اما همسرم قدرمو نمیدونه و خیلی اذیتم میکنه نمیدونم باید چیکار کنم دیگه

ی سوال

درونت توی ذهنت واقعا دوسش داری؟ یا مدام توی ذهنت با همسرت دعوا داری؟

میشه، اگه اشتباه کرد بگو چی شد که اینجوری شد تو که همیشه سنجیده عمل میکردی؟ 

این حرفا برای یک دقیقه س، دوباره میشه همون ادمی که همیشه اشتباه رفتار میکنه و همه چیو خراب میکنه و بریز و بپاش، چطور اخه هر ثانیه حرصت بده و تو خوب حرف بزنی

من خودم شاغلم از لحاظ مالی به پول همسر احتیاجی ندارم ولی یه چیزی مثلا بیرونیم من از یه چیزی خوشم میا ...

خوبه ک برای خودت خرج میکنی 

اما گاهی ایشونم باید براتون هزینه بکنن

اگه قرار باشه همیشه خودتون برای خودتون هزینه کنید بی مسئولیت میشه نسبت ب مخارج شما

ی سوال درونت توی ذهنت واقعا دوسش داری؟ یا مدام توی ذهنت با همسرت دعوا داری؟

قبلا خیلی دوسش داشتم اما الان ...

اره همه ش دعوا دارم تو ذهنم چون خیلی اذیتم میکنه، من باردارم مراعات بچه رو هم نمیکنه حتی، واقعا دلم‌میخواد بمیرم

من خودم شاغلم از لحاظ مالی به پول همسر احتیاجی ندارم ولی یه چیزی مثلا بیرونیم من از یه چیزی خوشم میا ...

به نظرم بگو‌بهش، منم مراعات کردم نتیجه خیلی بد شده همه ش میگم‌کاش تو نامزدی فلان کارو نمیکردم بمان کارو نمیکردم

قبلا خیلی دوسش داشتم اما الان ... اره همه ش دعوا دارم تو ذهنم چون خیلی اذیتم میکنه، من باردارم مراع ...

پس باید اول ذهنت رو درست کنی 

توی ذهنت باهاش درگیر نشو و توی ذهنت عاشقش شو 

یکی دو هفته امتحان کن ان شاءالله نتیجشو میبینی