2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون هفتش هم معلوم میشه اینطوری؟

نه اونو باید برین سونو

اولین روز آخرین پریودتون کی بوده؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
۱۷ ماه قبل پریود شدم ۲۲هم تموم شدم.ولی از ۲۴نزدیکی داشتم

خب پس باید حدود ۵ ۶ هفته باشین

هفته‌ی بعد برین دکتر انشالله صدا قلبشو میشنوین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
پس این هفته نرم؟؟میخواستم شنبه برم

من که همون اول آزمایش دادم رفتم دکتر ولی خیلیا میگن نیازی نیست که بری

اما من پیشنهادم اینه برین بهتره چون بهتون دارو میده

من چون یه ماه قبل باردارین آزمایش کل داده بودم ویتامین دی خیلی پایین بود بهم گفت حتما قرص بخورم

من که همون اول آزمایش دادم رفتم دکتر ولی خیلیا میگن نیازی نیست که بری اما من پیشنهادم اینه برین بهت ...

والا من قصد بارداری نداشتم دوماه پیش رفتم برای چکاپ سالانه بهم گفت یه لولم بستس گفت اقدام کن شاید اون یکی هم بسته شه بهم فقط فولیک اسید داد هیچ آزمایشی ننوشت گفت تا سه ماه نشدی بیا عملت کنم که خداروشکر همون‌ماه اول شدم فقط اینکه من خودم این قرصپ بخورم بده؟همیشه ماهی یکی میخورم

والا من قصد بارداری نداشتم دوماه پیش رفتم برای چکاپ سالانه بهم گفت یه لولم بستس گفت اقدام کن شاید او ...

انشالله بسلامتی 

فقط ماهی یه فولیک اسید میخوردی؟والا من از دو ماه قبل بارداریم هرشب یکی میخوردم

به نظرم شنبه برین ضرر نداره