2777
2789
عنوان

موهام خیلی کم پشت شده چسبیده کف سرم

9584 بازدید | 108 پست

دیگه کف سرم مشخصه. اصلا خیلی داغونم فکر دندونام از یطرف الانم اینم اضافه شده البته خیلی وقته اما من اهمیت نمیدادم. فقط خیلی خیلی شوره میزد که آبجیم شامپو سلنیوم ایروکس داشت دادبهم زدم خوب شد. اما بازم هروز بهش فکر میکنم خیلی خجالت میشکم قرصا و داروهاشم تو اینترنت میبنم خیلی گرونن. دکترم نمیتونم برم پول میخواد

اینجوری پیش بره فکر کنم تاسال دیگه کچل شدم 

دندونام کم بود اینم اضافه شد😔

عزیزم دوتا راه هست ک خودم امتحان کردم موهامم جون گرفته 

اولیه دوتا آمپوله بیوتین و بپانتین ک کلا میشه 50هزار تومن در ماه دوبار بزن 

یکیم روغن بادام تلخ خیلی رو اصل و بدل بودنش دقت کن اگ فیک باشه موهات داغون میشع 

خودم از این محصولات نیوشا سفارش میدم 200هزار  تومن بود

بازم از این راه های خونگی شنیدم سرکه سیب خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوتا راه هست ک خودم امتحان کردم موهامم جون گرفته  اولیه دوتا آمپوله بیوتین و بپانتین ک ک ...

ممنون عزیزم اینا خیلی گرونن منم بیوتین رو تعریفشو شنیدم.

انشالله تنت سلامت باشه

شوره بخاطر خشکی پوست سر هست من روغن نارگیل میزنم موهام جون گرفتن ارزونم هست پایین موهات بزن

اصلا ازوقتی که این شامپویی که خواهرم داده رو میزنم یروز که نرم حموم موهام چرب چرب میشه همین چندتا مویی هم که مونده چرب میشه و دیگه خیلی زشت دیده میشه.

امتحان میکنم مرسی

اگه ارثی باشه کاری نمیشه کرد‌منکه بیخیال شدم قسمته منم اینه تا اخر عمر با این‌موها باشم دی ...

منم مامان بابام کم پشتن منم از وقتی تنبلی تخمدان گرفتم اینطوری شدم☹️ الان تنبلیم درست شد ولی موهام کم پشت شانس نداریم🥲

حالا اینجا زیاد مشخص نیس از ربوبرو هم خیلی بده کف سرم پیداس https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۲۱۴_۱ ...

اسی فقط جلو سرته؟

اگه آره ارثیه و بخاطر استرس 

تنها راهش اینه فرق سرت هر چند وقت یکبار تغیر بدی و از یکجا فرق سر وا نکنی

سلام عزیزم روزی یه دونه قرص مولتی ویتامین بخور وماهی دوبار آمپول بیوتین بزن.مشکل شما بیشتر از استرس ...

سلام گلم منم شنیدم آمپول بیوتین خوبه اما قیمت کردم خیلی گرونه. خودمم میدونم از اعصابه و بدنمم خیلی ضعیف شده تغذیه درست و حسابی هم ندارم. ممنون