2777
2789
عنوان

میشه بیاید یه خوابی دیدم نگرانم

105 بازدید | 19 پست

من ساعت سه ظهر امروز خوابیدم بعدش خواب دیدم با چاقو سینه ی چپم رو بریدم و تو خواب شوهر دارم و میابد با چاقو بازش می‌کنه زخم رو سینمو می‌کنه از توش یه گوشی خراب در میاره چرته ولی دیدم دیگ☹️🥹

بعد با نخ سفید می‌دوزه سینه چپمو ب پوستم ینی همون سر جاش ولی نخه رو محکم کشیده بود پوست سینم جم شده بود کلا نمی‌دونم چه خوابی بود دیدم .هر تعبیری بلدید بگید تو رو خدا

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این خوابای تخیلی زیاد میبینم

🥲🥲🥲🥲

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
خواب اون موقع اصلاتعیبرنداره گلم

چبری نشه نگرانم حس بد دارم 😞

چه خوابتم طولانی بوده 

من یه بار یه خواب بد دیدم یعنی باورتون نمیشه به خدا تا چند سال بعد اون خوابم دیدم یهو رفتم به چند سال بعد

بعد خوابای خوب که میبینی با صدای نفس خودتم از خواب می پری😕

کی بهتر از من که بهترینم💃

خوابای این ساعات تعبیر و معنی خاصی نداره نگران نباش

مرسی عزیزم از همتون ممنونم خیلی حالم داغون شد بیدار شدم 

کمم پیش میاد این ساعات خواب ببینی خوابم ببینی بی معنی پوچه 

عع خدا را شکر 

اگه سر غذا خوابیدی یا غذای سنگین خورده باشی فک نکنم تعبیر داشته باشه

نداره گلم درست میگی .حتی خواب شب ک شب عدس پلویاعدسی یاماهی خورده باشی اونشب خواب تعبیرنداره خوابی ک نمازخونده باشه طرف وببینم اون تعبیرش درسته ومیشه تعبیرکرد

نخواستین بشه دیدین شد