2777
2789
عنوان

میگن استرس برای بارداری خوب نیس😞

136 بازدید | 7 پست

بچه ها من بنا به دلایلی تو زندگیم یه سری مشکلات هست که مقصرش فقط خودمم 💔 یه جور افسردگی شدید که یه دفعه شروع می‌کنی تا چند روز بی دلیل گریه می‌کنی.

می‌خوام بدونم من با وجود گریه زیاد باردار میشم ؟ 

کسی بوده مثل من باشه یا اصلا اتفاقی چیزی مثلا مرگ عزیزان و... اینا بعد متوجه بشه بارداره؟ 🖤

وقتی روحیه ت اینقدر خرابه اول به فگر خودت باش لطفا الان وقت بچه نیس بارواری خودش کلی روحیه ادمو بهم ...

نه من مشکلم فقط چون خونه تنهام اینجوری میشم . حالت گریه و دلتنگی و اینا بهم دست میده .اگه بچه بیاد سرم گرم میشه . 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=320887778]چیزی میخوری دکتر رفتی یا هنو اقدامی نداشتی/QUOTE]

۷ ماه اقدامم . 

یه ۱۰ روزی میشه پاک شدم پریشب اقدام داشتم . 

ولی از همون پریشب همینجوری دارم گریه میکنم . 

قرص کوالی فول هم مصرف میکنم . دکتر گفته مشکلی ندارم 

[QUOTE=320887778]چیزی میخوری دکتر رفتی یا هنو اقدامی نداشتی/QUOTE] ۷ ماه اقدامم .  یه ۱۰ روزی ...

من تازگی بعد سه سال دارم یه کاری میکنم دوس داشتی بیا پی وی با هم انجام بدیم تو این راه با هم باشیم تا نتیجه بیگیرم من که تازگی اصلاح سبک و خوردن گرمی و یه قرص پیدا کردم همه خوندم که عالی هست بیا برات بگم توم انجام بده شاید قسمت شد باردار شدی و حالت بهتر شد

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾