2777
2789

من خانوادم وضعیت مالی خوبی ندارن خیلی معمولی آن هر روز دعواس هرسری‌که من میرم خونه بابام اینا یا مامانم از بابام طلبکار یا بابام از مامانم هروقت میرم اونجا بجای اینکه خوشحال بشم بغض میکنم و برمیگردم از دست منم چیزی برنمیاد شاغل نیستم کمکشون کنم شوهرمم تا جایی که میشه کمکشون میکنه. اما مشکل خانواده من با کمک کردن حل نمیشه همیشه ناراحتی و غصه مامانمو میبینم دق میکنم چیکار کنم خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته وضع مالیشون عین خانواده توعه 

ولی بیشتر سر صدای موبایل دعوا دارن 

یعنی دم به دقیقههههههه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
مثلا سر چی چی میگن 

همش دعوا دیگه مامانم کار میکنه نمیتونه ب خودش چیزی بخره همیشه خرج خونه و زندگی میشه در حالی که بابامم کار میکنه با این حال بازم کلی مشکل هست از طرفی من یه داداش دوقلو داشتم که یکیش فوت شد توی ۱۰سالگی اما اون یکی جفتش هست و از من ۹شال بزرگ‌تره اونم خیلی اذیت میکنه البته من اینجور فکر میکنم چون مامانم اینا هرکاری میکنن تا اون سر سرمون بگیره ولی آدم نمیشه

چقد بد،زیاد تو فکرشون نرو حالا ک کاری از دستت برنمیاد.ی ساعتایی برو ک مادرت تنهاست.ی کار خونه جارویی پارویی خونه تکونی کمکش کنو قبل اینکه بابات بیاد برگرد.دیگه کاری نمیشه نمیکرد

منم دوس ندارم برم خونه مامانم 

هیچ وقت دلم شاد نشده بجاش تا مدتها عصبی بودم

باز میگم مسائل مالی یه جوری قابل تحمل تره ولی مشکل مادرو پدرم خیلی حاد تره یه عمر تو میدون جنگ بزرگ شدم حال‌ام که اینطور ....

متوجه حرفت نشدم

واضحه 

منم شرایطم عین توعه 

فقط اونا سر پول دعوا نمیکنن 

مدام سر صدای گوشی بابام که میره تو اینستا و کلیپ میبینه دعوا دارن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چقد بد،زیاد تو فکرشون نرو حالا ک کاری از دستت برنمیاد.ی ساعتایی برو ک مادرت تنهاست.ی کار خونه جارویی ...

من بابام دیگه میبینه بیشتر از اون در توانش نیست دربیاره خیلی اوقات به جاش تو خونه کمک میکنه ب مامانم اما بازم اصلا وضعیت خونه مامانم اینارو دوس ندارم کاشکی میتونستم ی خونه بهتر یه ماشین بهتر ی وسیله های بهتر براشون بخرم مشکل داداشمو حل کنم کاشکی میشد

اونا سر چی دعوا میکنن

قبلنا سر عمه و مادربزرگ مامانم صبح خروس خون تا بوق سگ سر ما بچه ها غر میزد 

الانم که اسکیزوفرنی شده افتاده کنج اتاق برم اونجا باید بشورم و بپزم آخرشم یکی از اعضای خانواده دلمو بشکنه برگردم خونم از عید تا الان دوبار رفتم خونشون 

یکشنبه تعطیله همه میرن شهرستان من مثل بی کس و کارا نشستم تو خونم