2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38412 بازدید | 507 پست
هیچ ربطی به تو نداره ایشالا خدا بهت ی دل مهربون بده حداقل ک اونم نداری تو بدبخت تر از منی ک اینجوری ...

من هیچوقت با خودت نمیتونی مقایسه کنی 

کاش عین من بودی واقعا کاش آرزوی همه عین من بودنه

کاش با این حرفا به خودت بیای زندگيت درست شه ولی یه قمار باز هیچوقت درست نمیشه

جای اه و نفرین بگرد دنبال راه حل

نفرین همیشه دوسر داره نگیره برميگرده به خودت دوباره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چیزی نخریدم میخاستم کار فارکس رو شروع کنم چندتا سرمایه گذار پیدا کردم ازشون پول گرفتم سفته دادم تو ی ...

خیلی خنگی😂

شوهرمن سه ساله داره کار میکنه اوایل از زیر۱۰۰دلار شروع کرداونم با کلی کلاس و سیمینار ،و هنوزم جرات نداره انقد بذاره  

تو چ فکری کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرض سخت ترین زندگیو داری.. خب؟ شد توجیه؟ باید میرفتی قمار میکردی؟ اونم نه با پول خودت با پول مردم؟ ...

واقعا چطور اینقد راحت سرکوفت میزنید حواستون باشه زمین گرده 

شما که هیچی از وضعیت ایشون نمی‌دونید حق ندارین اینجوری قضاوت کنید 

من هر کسی رو دیدم منم منم کرده بدتر سرش اومده

واقعا چطور اینقد راحت سرکوفت میزنید حواستون باشه زمین گرده  شما که هیچی از وضعیت ایشون نمی‌دون ...

بخدا هیچکس از زندگیه من هیچی نمیدونه درسته من احمقم اینکارو کردم خودم همش لعنت میفرستم ب خودم ولی چ گهی بخورم اخه من ک میدونم همش مقصرم شوهرمم کامل حق داره ولی الان چیکار کنم خب 

اینا هم اینجوری میگن عب نداره بزار خنک شن زمین واقعا گرده

نه نیومدم از خونه بیرون 

چند روز پیش گفتی ۷۰

مگه یارو چقدر سود میکشه ک شده ۳۰۰؟شوهرت پول نداره؟برو به همون پدرشوهرت رو بزن شاید بده،با این وضعی ک یهو از ۷۰شده انقد دوروز دیگه بدبختت میکنن

نگرانت شدم