2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38415 بازدید | 507 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۹ با خواهرم ۱۰ تومن گذاشتیم بورس تا یه ماه خوب بود ولی بعدش سود هم پرپر شد

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

کلیه توبدی شوهرت بازنمیفهمه چرامیخوای گندبزنی باهمسرت بشین منطقی حرف بزن کمکت کنه بروسرکارتاوام بردا ...

چون قبلا ک بدهیم ۷۰ تومن بود باهاش حرف زدم گفتم بهش ولی۳۰ تومنه اون ۳۰ تومنو قرض کرد داد منم دادم ولی۴۰ تومنش مونده بود بازم خطا پشت خطا ک الان شده۳۰۰ میلیون 

بگم طلاقم میده شک ندارم 

چون قبلا ک بدهیم ۷۰ تومن بود باهاش حرف زدم گفتم بهش ولی۳۰ تومنه اون ۳۰ تومنو قرض کرد داد منم دادم ول ...

دخترچی کارکردی پل پشت سرتم بادستت خودت گندزدی یه درصدم شانس کمکم بوداونم ببخشیدریدی

خیلی ممنونم ازت ک انقد کامل برام نوشتی دقیقا منم همینجوری شدم ولی من خانوادم فقط ابرومو میبرن میدونم ...

اتفاقا منم همین فکر رو میکردم.ولی بعد کلی دست و پا زدن و بدهی بالا آوردن به ته خط رسیدم و بهشون گفتم. 

خودم از اینهمه پنهان کاری و دروغ خسته شده بودم. گفتم و سبک شدم. دیگه ب خودم قول دادم هیچ وقت دروغ نگم.

برو بشین حرفاتو بزن. بگو می‌دونم اشتباه کردم. جوانی کردم.نمیدونستم اینجوری میشه. بفکر خودکشی افتادم حتی .ولی فکر کردم پای اشتباهم وایسم و جبران کنم. 

ازین حرفا بزن آرومشون کن.

چون قبلا ک بدهیم ۷۰ تومن بود باهاش حرف زدم گفتم بهش ولی۳۰ تومنه اون ۳۰ تومنو قرض کرد داد منم دادم ول ...

اونم منو قسم داد نرم دیگه سراغش ولی نمیتونستم بگم ک ۷۰ تومنه چون همونم الان هرروز میکوبونه تو سرم سی تومنو

من همسرم تریدر بود یک میلیارد ضرر کرد چجوری تونستی بدون هیچ تجربه ای بری توی ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنی😐

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اخه چیزی نخریدم برای کار فارکس بود ک ضرر کردم

قبلا اصلا کار کرده بودی؟ پولارو از کی گرفتی؟ 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز