2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38416 بازدید | 507 پست

من تجربه شو دارم.

الان فکر می‌کنی کسی نباید بفهمه.چون اگه بفهمن سرزنشت میکنن.غصه میخورن. در نتیجه پنهان کاری می‌کنی. دوباره یکیو پیدا میکنی پول بده بهت و باز ترید می‌کنی تا ضرر جبران کنی ولی اونم کال مارجین میشه و به بدیهیات اضافه میشه.

اگه عاقل باشی این کار نکنی باید به خانوادت بگی.پنهانکاری و دروغ فشار سنگینی بهت میاره.و همینه که بفکر خودکشی افتادی.

من بهشون گفتم.اول ناراحت شدن.ولی بعدش بفکر جورکردن پول و صحبت با طلبکارا بودن.ازشون مهلت گرفتن.کم کم پول پس دادیم.

وقتی ب همه گفتم باری از رو دوشم برداشته شد.سبک شدم.

خودتو بازی نده.تهش همه میفهمن.همین اول بگو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه شو دارم. الان فکر می‌کنی کسی نباید بفهمه.چون اگه بفهمن سرزنشت میکنن.غصه میخورن. در نتیجه پ ...

خیلی ممنونم ازت ک انقد کامل برام نوشتی دقیقا منم همینجوری شدم ولی من خانوادم فقط ابرومو میبرن میدونم ک کاری نمیکنن برام 

نمی دانم چی به ذهن ش اومده بود  آدم عاقل این کار و نمی کنه ولی همه ش غفلت ه نمیشه قضاوت کرد

سال ۹۹همسرم بدجورافتاده بودبه فکرماشین آخه ۹۷داشتیم فروختیم برای خونه آقاشب تاصبح فقط تودیوارماشین میگشت بعضیاشون هم به خاطرتله بیانه میخواستن من منصرفش میکردم یه باراوایل گرونایه پرشیادیدگفت بیاببین یه گوشه ی سمت راست سپرتصادف شده بودعکسه تابلوبودزیرقیمت بازارزده بودبازم گفتم بزارزنگ بزنه طرف درعرض ۵دیقه مخشوزد۵۰۰هزارتومن زدبه حساب طرف دیدیم کلاهبرداره 

نه بابا حتی بچه هاشو ندادن بهش  الان می‌ره از دور نگاه شود می کنه تو راه مدرسه  نابود شد ...

ای خداااا😔

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

تنها راهت اینه از طلبکارا وقت بخری و بری سر کار 

چجور وقتی سود میگرفتن خوبشون بود الان تو ضرر هم باید صبر کنن

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

من خودم دیروز ب این فکر رسیدم کلیه مو بفروشم 

کلیه توبدی شوهرت بازنمیفهمه چرامیخوای گندبزنی باهمسرت بشین منطقی حرف بزن کمکت کنه بروسرکارتاوام برداشتی اگه قسطشوبدی حالاشده ولی خواهشادوباره انجامش نده