2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38423 بازدید | 507 پست
مطلبی یادم افتاد بهت بگم قانونا گیر و بدهکاری ولی بدون که شرعا یک ریال به کسی بدهکار نیستی ب ...

اگر صحبت من شمارو ناراحت کرد بدون حرفت نادرست بوده همیشه آدم باید خودشو بزاره جای طرف مقابل شما هم اگر خودتو گذاشتی جای اون افراد و از پولت گذشتی و ایشونو بدهکار خودت ندونستی اون موقع بیا اینجا چنین صحبتی کن من برای ایشون راه‌حل  رفع مشکلشون گذاشتم اگر بخونن میتونه کمکشون کنه ولی اینکه کلا اصل قضیه رو ادم بخواد پاک کنه راه حل مناسبی نیست باید سعی کرد کمک کرد حلش کرد

اگر صحبت من شمارو ناراحت کرد بدون حرفت نادرست بوده همیشه آدم باید خودشو بزاره جای طرف مقابل شما هم ا ...

بنده نگفتم و فرار کنم

سوره بقره ایات ۲۷۵ تا اخر سوره

مطلبی بود و عمری باقی باشه در خدمتم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر منظورتون سود نزول هست باید اصل پولو برگردونن 

لطفا ۵ دقیقه وقت بذارین بخونین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
لطفا ۵ دقیقه وقت بذارین بخونین

بله خوندم برای سود نزول داره میگه که مشکل داره شما کل پول رو دارید میگید که اصل پول قطعا باید برگرده لطفا یکبار شماهم پستتون مطالعه کنید بزرگوار اگر منظورتون کل پول نیست پست این منظورمو داره القا میکنه

بله خوندم برای سود نزول داره میگه که مشکل داره شما کل پول رو دارید میگید که اصل پول قطعا باید برگرده ...

اتفاقا منظورم کل پول هست

کار از ریشه و نیتهاشون باطل و حرام بوده

هیچ آیه ای از قرآن اجازه نداده پول مردمو کسی نده درمورد آیات ربا ونزول ولی مستقیم اومده که پول ربا ونزول مشکل داره هرچند سودهای بانکی درحال حاضر عملا نزول هست و خوردن نداره هرچند همه مراجع سکوت کرده باشن و حتی همه هم فتوا بدن مشکل نداره آیه صریح قرآن همینو باطل میکنه دیگه الان مردم همه دسترسی دارن کورکورانه نمیشه هر حرفی رو صرف اینکه چون مرجع تقلید هست پیروی کرد جایی که ناقض آیه مستقیم وصریح قرآن باشه

اتفاقا منظورم کل پول هست کار از ریشه و نیتهاشون باطل و حرام بوده

نه دیگه این آیه قرآن نیست حتی یک کلمه در قرآن چنین مطلبی که شما میگین حتی اشاره نشده به قرآن نسبت ندین خواهشا واقعا حیرت کردم از صحبتتون این میشه  این میشه فقط نظر وسلیقه شخصی خودتون  هیچ جا نه در قرآن نه روایات نه شرع هیچ آیه ای نداریم که چنین مجوزی بده هیج جا حتی یک کلمه در قران اجازه داده نشده  پولی خورده بشه ما روایت داریم در زمان ظهور مردم با امام زمان  مقابله برای تفسیرهای شخصی خودشون از قرآن  وطبق میل شخصی و برطبق خواسته خودشون قرانک تفسیر میکنن نه طبق ایات قران مراقب باشید بزرگوار تفسیرهای شخصی خودتونو بزارید کنار هیچ جایی حتی کلامی درقرآن که حرف شمارو تایید کنه وجود نداره نیت هم صحیح نباشه و نزول باشه نزول باطل هست اما اصل پول باید برگرده حتی گفته شده نه درقرآن در روایات که بهتره اگر کسی مالی به شما داد با میل خودتون مبلغی بیشتر پرداخت کنید یعنی خودتون یه مبلغی بدون اینکه طرف بگه روش بزارید خصوصا زمانی مثل زمان فعلی که ارزش پول مرتب میاد پایین اما اگر مبلغی تعیین بشه توسط قرض دهنده بدون شراکت در زیان میشه ربا اما اگر درسود وزیان مال هرچقدر بود شریک شدین اون سود حلاله و میزان مشخص نیست ومتغیره

اتفاقا منظورم کل پول هست کار از ریشه و نیتهاشون باطل و حرام بوده

و عذرخواهم لطفا دیگه نظر شخصیتونو بزرگوار به قرآن نسبت ندین چون مردم به دین بدبین میشن الان دین شده یه ابزار هرکاری باطل انجام میشه میگن دین گفته درحالیکه دین دقیقا وصریحا خلاف اون مطلبو گفته و این میشه استفاده ابزاری ازدین برای تحقق منافع شخصی  وچرا حس میکنم صحبتتون شبیه یک دست انداختن هست مثل کسایی که میخوان دست بندازن  میگن قرآن گفته امیدوارم حرفتون فقط جنبه طنز وشوخی داشته نه جدی هرچند طنزشم تلخه و درست نیست

نه دیگه این آیه قرآن نیست این میشه تفسیر شخصی خودتون هیچ جا نه در قرآن نه روایات نه شرع اجازه ندادن ...

نمیدونم جنسیت و سن شما رو

ولی مهم نیست

روزی یا شما منظور بنده رو متوجه میشید یا من متوجه اشتباهم میشم

من خواهر زن دارم که داماد داره ولی بهش میگم دختر 

میدونین چرا ؟

چون اصلا بزرگ نمیبینمشون

نه از روی حقارت و بی عقلی و بی شعوری شون

این دختره فقط ۲۳ سالشه

این طفل معصوم  همش ۲۳ سالشه

این دختر مردمه

این ناموس مردمه

این ناموس من و شماست

این همون جنسیه که مرد و زنمون میگن بی عقله و فکر نداره ؟!؟!؟!؟!

نهایت بی ناموسیه که کسی با فرشته خدا این بی رحمیو بکنه

قطعا همه اون کثافتها بزرگتر از این هسن

و قطعا همشون نتونسن پولشون رو زیاد کنن

و قطعا همشون میدونستن و میدونن که طفل معصوم بلد نیست و چرند و چرت و پرت میگه

ولی در نهایت پستی و بی شرمی پول دادن و سفته و رسید محکم گرفتن طبق ایه قران

اما در نهایت رذالت و بی شرمی از گرفتن شاهد طفره رفتن

میدونین چرا ؟

چون شاهد رو باید از بزرگترش میگرفتن

ولی چون میخواستن بعدا پول گردن بزرگتره بیافته عمدا پنهان کردن

اگه از بزرگترش شاهد میخواستن قطعا دعوا به پا میشد و میگفت مگه شماها حلال زاده نیستین که با طفل معصوم این گونه رفتار میکنین ؟!؟!؟!

سر طمع مال دنیا اون هم به کثیف ترین شکل و حالت ممکن

زندگی طفل معصوم رو به لجن کشیدن

اگه کارش به طلاق بکشه هر خسارت و صدمه ای ببینه خودش یا عزیزانش

جسارتا به نظر من شما هم در قبالش باید پاسخگو باشین

لطفا بفرمایید چه جوابی دارین به خدا بدین من هم یاد بگیرم تا خیالم راحت بشه

چون خیلی بابت این مسائل در اذیت و تنگنا هستم

ان الانسان لفی خسر الاالذین امنو و عملو الصالحات

بفرمایید عمل اونها صالح بوده ؟

و جزو انعمت علیهم محسوب میشوند ؟!

نه دیگه این آیه قرآن نیست حتی یک کلمه در قرآن چنین مطلبی که شما میگین حتی اشاره نشده به قرآن نسبت ند ...

نظرم رو پایین تر نوشتم

البته نظر شما هم محترمه

و عذرخواهم لطفا دیگه نظر شخصیتونو بزرگوار به قرآن نسبت ندین چون مردم به دین بدبین میشن الان دین شده ...

اصلا شوخی نمیکنم

من خدا و قران رو این گونه شناختم

نظرم رو پایین تر نوشتم

[QUOTE=321201112]نظرم رو پایین تر نوشتم البته نظر شما هم 

اینکه هر اتفاقی افتاده هیچکدوم توجیه نمیکنه کسی بتونه اصل مال کسی رو نده این میشه توجیهات ببخشید نفسانی نه منطقی من خانم هستم از روی اسم کاربریم هم کاملا مشخصه بحث من چیز دیگست 

صحبت شما حتی همش هم که بگیم درست بازم توجیه نمیکنه کسی اصل مال رو نده اصلا اون یک بحثه صحبت شما یک بحث هست اگر من پست ایشونو میدیدم و میتونستم راهی پیشنهاد بدم و بی تفاوت می‌گذشتم بله اما بفرمایید چه کوتاهی کردم که الان میگید شماهم مسوولید آیا بی‌تفاوت گذشتم راهنمایی نکردم مراقب صحبتتون باشید بزرگوار چون هر حرف مسوولیت داره دنیوی و اخروی

نمیدونم جنسیت و سن شما رو ولی مهم نیست روزی یا شما منظور بنده رو متوجه میشید یا من متوجه اشتباهم م ...

وحقیقت اینکه صحبتتون خیلی منو ناراحت کرد میگید شما باید جواب خدا رو بدین دربرابر ایشون مسوولید من جز راهنمایی برای کمک به ایشون کاری نکردم اگر کسی اینجا مسووله وباید جوابگو باشه قطعا من نیستم خودشما هستید بزرگوار که نظر شخصی رو به قرآن نسبت میدین و بجای راهنمایی برای کمک به ایشون میگین اصل پول رو نده مشکلی نیست و بعد میگید قرآن گفته و به قرآن نسبتش میدین 

[QUOTE=321201112]نظرم رو پایین تر نوشتم البته نظر شما هم  اینکه هر اتفاقی افتاده هیچکدوم توجیه ...

چون به نوعی حمایت از عمل عمدی ظالم در حق مظلومه

فقط باید خواهر یا دختر ۲۳ ساله شوهر داده داشته باشین تا بتونین از زاویه واقعی و زنده به قضیه نگاه کنین

سعی کنین همه واقعه رو زنده برای عزیزترینتون تصور کنین

و تصور کنین خود شما اگه سنی دارین و پخته حساب میشین به دختر ۲۳ ساله این کار رو کرده باشین

قضاوت در حق خودتون رو میذارم به عهده خودتون

ببینین جوابی دارین به خدا و امام زمان بدین