2777
2789
عنوان

کاشکی خدا فقط مرد آفریده بود😢

130 بازدید | 7 پست

خسته از دست محدود شدنا‌ مردم چی میگنا‌ قضاوت و برا دختر زشته اینکارا‌ ..‌‌. 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم فقط زن اون موقع کسی نبود محدود کنه🤣🤣🤣

😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

شرایط اجتماعی، مخصوصا تو ایران، برای زنا واقعا سخت و غیر منصفانه ست، که بدبختانه علاوه بر مساله ی فرهنگ ما مشکل تبعیض قانونی و.. هم داریم. اما بلاخره باید خودمون هم سعی کنیم توی محیطی که هستیم با محدودیت ها تا جایی که ممکنه به راحتی کنار نیایم و تا جایی که می توینم برای تغییرشون تلاش کنیم.

من دهه شصتی ام و واقعا تو دوران نوجوونی و دهه ی بیست زندگیم مقدار عمده ای از وقتم صرف تلاش برای به دست اوردن حقوق بدیهیم تو خانواده و... شد. اما شخصا علی رغم هزینه هایی که دادم از تلاشم راضی ام و الان دارم نتیجه ی مثبت وا ندادن و با عرف خانواده و... کنار نیومدن رو ازش استفاده می کنم.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.