arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 عنوان کوهنوردی😎😎 62 بازدید | 4 پست تصمیم گرفتم این ورزش حرفه ای شروع کنم و وارد گروه هایی بشم اما وقتی دیدم کفش و کاپشنش چقدر گرونه پشیمون شدم خوشبحال کسایی که میلیونی هزینه لباس کوهنوردی میدنمن نهایتش بتونم با کتونی معمولی تپه فتح کنم😐😐 میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 1402/09/23 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31508 بسلامتی من سال هاست میرم عالیه برا مبتدی ها وسیله های آنچنان لازم نیست به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 بسلامتی من سال هاست میرم عالیه برا مبتدی ها وسیله های آنچنان لازم نیست اخه وقتی کفش و کاپشن میلیونی دیدم خیلی تعجب کردم حالا با بقیه وسایل کاری ندارم رژیم خاصی دارید؟و اینکه آخر هفته ها میرید؟ میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31508 اخه وقتی کفش و کاپشن میلیونی دیدم خیلی تعجب کردم حالا با بقیه وسایل کاری ندارم رژیم خاصی داری ... کلا وسایل ورزشی گرونه میتونی بری دست دو خارجی بخری من رژیم خاص ندارم بله آخر هفته ها به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
arameshtranquility مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 669 کلا وسایل ورزشی گرونه میتونی بری دست دو خارجی بخری من رژیم خاص ندارم بله آخر هف ... ممنون از راهنمایی تون میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم