2777
2789
عنوان

بچه هاااااا زودی بیایین

104 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی که باهاش تو رابطه جدی ام سرما خورده 

چی واسش درست کنم 

دم نوش و لیمو شیرین و اینا بگیرم خوبه

یا سوپ یا چیزای دیگه 

چی کار کنم به نظر تون🥺

سوپ درست کن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه سوپ قبلا یه بار سرما خورده یود  سفارش دادم🤣چون خودم خوب بلد نیستم درست کنم

ب نظرم برو ی ابمیوه فروشی 

براش اب انار اب طالبی بگیر 

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

این چیز خوبیه....دیگه چی بذارم؟؟

ببین ی جعبه بگیر ی اسفنج با سیخ چوبی.ب اون سیخ چوبیا لیمو شیرین و میوه هایی ک میخوای بزن بکن تو اسفنج .لا ب لاشونم گل بزن ب اسفنج.چنتا قرص سرماخوردگی و چرک خشک کنو ویتامین سی و ازین چیزا هم بچسبون ب سیخ بزن ب اسفنج .آبمیوه های طبیعی همبزار پایین جعبه تو بطری های کوچولو مینیاتوری یا تکدانه بگیر با کیک اونارم بزن ب سیخ بزن ب اسفنج .تو اینترنت بزن عکساشو ببین خیلی شیک و قشنگ ی ظرف سوپم واسش درست کن .چنتا جمله ی قشنگم بنویس رو کاغذ هم ب باکست بزن هم در ظرف سوپت بچسبون خلاصه ک با عشق درست کنی و وقت بزاری نامبروتچان میشه .هرچیم ک اینجا بهت پیشنهاد بدن توش هست ی باکس کامله هم تزیینی هم کاربردی هم دست‌ساز و با عشق 

آب انار واسه مریض؟؟؟؟؟شده شعر دگترشفاداد آب انار داد دادمش بهش خورد فردا صبش مرد.. 

خب حالا ی ابمیوه طبیعی من چ میدونم :/ ب نظرم از سوپ بردن بهتره خیطه واقعا

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤