2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به میزان پولت داره 

طلا بخری که خوب بهتر 

ولی مثلا من پولم کمه و نمیشه طلای خوبی خرید پارسیان کم کم می خرم به چند گرم مشخص،رسید می فروشم و طلای مورد نظر رو می خرم .

خوبی پارسیان اینه که از،۲۰۰ تومن تا..  می تونی سکه گرمی بخری 

اگر پول زیاد داری طلای دست دوم بخر با اجرت خیلی کم

سکه پارسیان معمولا برای کسانی که پول کمی دارن مثل خودم که با پول تو جیبی ها که جمع میکنم میدم سکه پارسیان 

و اینکه سکه پارسیان سود چندانی هم نداره اگه تو دراز مدت نگه داری بعد بفروشی خوبه 

بستگی به میزان پولت داره  طلا بخری که خوب بهتر  ولی مثلا من پولم کمه و نمیشه طلای ...

عزیزم من برای مصرف نمیخوام فقط اینک پولم خرج نشه و بی ارزش نشه ماهانه یه مبلغی رو میخوام پس اندار بشه

اگر پول زیاد داری طلای دست دوم بخر با اجرت خیلی کم سکه پارسیان معمولا برای کسانی که پول کمی دارن مث ...

ای بابا چقد سخت من ماهانه میخوام پول تو جیبیهامو پس انداز کنم مثلا شاید ۳سال

سود نداره؟مثلا ماهی ۳تومن