2777
2789
عنوان

وزن دختر ۵ساله و نیم

166 بازدید | 14 پست

سلام خانوما دخترم ۵سال و شش ماهشه خرداد ۹۷ وزنش ۲۳کیلو ۵۰۰ اطرافیان میگن لاغر بهداشت میگه تو رنج اضافه وزن نمیدونم کدومو قبول کنم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاءالله خوبه که خدا حفظش کنه دختر من پنج سال تموم کرده چند روزیه رفته تو شش ۱۶کیلوعه 😔😔

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بله فکر میکنم کلا استخونش سنگین چون چاق نیست اصلا 

بله همینطور خدا حفظش کن حتما شیر وماست فراوان بده تا استخون بندی محکمی داشته باشه 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن